Időn túli pozitív! Volt olyan, aki tényleg terhes volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 naposak a ciklusaim, Utoljára április 19. -én volt meg, május 14. -én kellett volna megjönnie, de hála Istennek nem jött! Mivel semmi menstruáció-előjelem nem volt/nincs, ezért ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett, visszafeküdtem aludni és pár óra múlva megnéztem kíváncsiságból, és teljesen egyértelműen pozitív volt! Természetesen tudom, hogy a papírján rajta van, hogy időn túl nem értékelhető, viszont korábban mindig megnéztem a tesztjeimet később is, és soha nem volt ott másik vonal, ezzel ellentétben most először igen! Lehet hogy baba van a dologban?2013. máj. 20. 20:45
11/84 anonim válasza:
khm..szerintem ez nekem szólt.
a 68 °%-os vagyok ,3 éves kislány és 6 hónapos kisfiú anyukája :)
12/84 A kérdező kommentje:
Igen 68% neked szólt :)Szívből Gratulálok a gyermekeidhez!
2013. máj. 20. 21:18
13/84 anonim válasza:
Én is így jártam.
Időn belül, reggeli pisiből full negatívat teszteltem, majd délután kikukáztam és nagyon vékonyan, de ott volt a második színes csík.
Nekem baba miatt lett időn túli pozitív, most 15 hetes vagyok.
14/84 anonim válasza:
:))))))))) Ez egész biztosan pozitív. Negatívat mutathat ki, ha pozitív, de fordítva nem mutathat ki pozitívat, ha negatív :)))))))))). 99,9999999% :))))
15/84 A kérdező kommentje:
85 %-os, istenem de jó ezt olvasni :),feltöltöttem a tesztet ,láttad?Szerinted? Picit izgulok hogy mi lehet ez,hisz már 3 éve próbálkozunk ,sikertelenül:( Remélem tényleg baba van a dologban. Szívből Gratulálok neked,sok erőt ,kitartást és főleg egészséget kívánok nektek :)
2013. máj. 20. 21:36
17/84 anonim válasza:
Szerintem hibás, mert a teszt csíknak is ugyanolyan vastagnak kellene lennie, mint a kontroll csíknak
18/84 anonim válasza:
Szerintem meg nem hibás, ha még nem olyan erős a tesztcsík, nem is olyan vastag.
Én elég látható pozitívnak látom, drukkolok!:)
19/84 A kérdező kommentje:
22:37 de jó lenne ,köszönöm szépen a biztató szavakat:)legyen igazad azt kívánom :) Holnap reggel csinálok még egy tesztet ,az eredményt megírom :)úgy izgulok
2013. máj. 20. 22:41
20/84 anonim válasza:
Adja az Isten, hogy reggel nagyon boldogok legyetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!