Időn túli pozitív! Volt olyan, aki tényleg terhes volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 naposak a ciklusaim, Utoljára április 19. -én volt meg, május 14. -én kellett volna megjönnie, de hála Istennek nem jött! Mivel semmi menstruáció-előjelem nem volt/nincs, ezért ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett, visszafeküdtem aludni és pár óra múlva megnéztem kíváncsiságból, és teljesen egyértelműen pozitív volt! Természetesen tudom, hogy a papírján rajta van, hogy időn túl nem értékelhető, viszont korábban mindig megnéztem a tesztjeimet később is, és soha nem volt ott másik vonal, ezzel ellentétben most először igen! Lehet hogy baba van a dologban?
A dm-ben 500 ft a 2 darabos x-epil teszt. vegyél olyat, az nem hazudik.
Nekem ovuláció után 9 nappal délutáni pisiből halvány, de egyértelmű pozitív lett.
2013. máj. 21. 14:49
52/84 anonim válasza:
tényleg a legrosszabb tesztet vetted :( Az még javában negatív volt nekem, amikor az x-epil tök pozitív volt.
Vegyél egy 10-es érzékenységűt és reggel első pisiből csináld meg.
Qupido, Walentin, Amazon -- ezek 10-es érzékenységűek!
De az X-Epil is szuperul kimutatja!!!!!
2013. máj. 21. 14:56
53/84 A kérdező kommentje:
ok rendben Csajok :)Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat ,még ma beszerzem a teszteket aztán holnap a reggeli első vizelettel tesztelek.Habár éjjeles leszek reggel 6-ig dolgozom úgy is jó lesz a tesztelés?
2013. máj. 21. 15:00
54/84 anonim válasza:
Nem, nem lesz jó!
Akkor menj haza, aludj és ébredés után csináld meg.
De 1 hét késésnél már mindegy milyen vizeletet használsz.
2013. máj. 21. 15:02
55/84 anonim válasza:
Szia!
Én a helyedben 2 nap múlva tesztelnék, és ha akkor is negatív, akkor elmennék orvoshoz.
Sok sikert!
2013. máj. 21. 15:09
56/84 anonim válasza:
figyelj, azért mondják, hogy első vizeletből tesztelj, mert az koncentráltabb. Mert éjjel elvileg 6 órán át gyűlik a vizelet.
Az a lényeg, hogy legalább 4-6 órán át ne pisilj, de ne is vigyél be folyadékot. Ezt nehéz nappal betartani, ezért mondják, hogy ébredés után tesztelj.
2013. máj. 21. 15:13
57/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm 84% :) Ha a következő is negatív akkor elmegyek az orvosomhoz ,nézze meg hogy mi az oka ennek az egésznek.Elvileg ma kellet volna ultrahangra mennem , a peteérés miatt aztán inszemináció.de remélem hamarosan kiderül mi ez ,mert ez a bizonytalanság kikészít
2013. máj. 21. 15:16
58/84 anonim válasza:
szerintem pedig akkor most aludjál munka előtt tesztelj egy megbízható teszttel újra. ha ez is negatív, akkor holnap után reggel. Én tuti képtelen lennék egyből két napot várni :).
2013. máj. 21. 15:18
59/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm 73% ez azt hiszem menni fog :)összeszedem magam és megcsinálom :)
2013. máj. 21. 15:19
60/84 anonim válasza:
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Írj majd azonnal :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!