Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túli pozitív! Volt...

Időn túli pozitív! Volt olyan, aki tényleg terhes volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 naposak a ciklusaim, Utoljára április 19. -én volt meg, május 14. -én kellett volna megjönnie, de hála Istennek nem jött! Mivel semmi menstruáció-előjelem nem volt/nincs, ezért ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett, visszafeküdtem aludni és pár óra múlva megnéztem kíváncsiságból, és teljesen egyértelműen pozitív volt! Természetesen tudom, hogy a papírján rajta van, hogy időn túl nem értékelhető, viszont korábban mindig megnéztem a tesztjeimet később is, és soha nem volt ott másik vonal, ezzel ellentétben most először igen! Lehet hogy baba van a dologban?

2013. máj. 20. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
1 hét késésnél már a délutáni pisiből is pozitív lenne
2013. máj. 21. 14:20
 42/84 A kérdező kommentje:
73%-os sajnos nem a reggeli elsővel teszteltem :( Mikor csináljak még egyet ,hány napot várjak ?Remélem ez a baj
2013. máj. 21. 14:23
 43/84 anonim ***** válasza:

amúgy tényleg mutatnia kellene már 1 hetes késésnél.

milyen fajta teszt volt ez?

tüneteid vannak??

2013. máj. 21. 14:28
 44/84 A kérdező kommentje:
Annyi tünetem van hogy 1 hete nagyon fáradt és kimerült vagyok ,át tudnám aludni az egész napot , hányinger reggel .délben és este.A teszt neve: Predictor Early
2013. máj. 21. 14:35
 45/84 anonim ***** válasza:

Arról eddig csak rosszat hallottam. Többször olvastam, hogy fals pozitív eredményt adott.

A tegnapi milyen teszt volt.

2013. máj. 21. 14:37
 46/84 anonim ***** válasza:

A lehető legrosszabb tesztet vetted meg! :(

Már annyian írtak itt róla rosszat, hogy én felé se néztem. Többeknek lett álpozitív!

Inkább vegyél Medi-lab, Gabriel, X-epil, One Step tesztet, esetleg Clearbluet (ez drága), és ezekkel nézd meg.

2013. máj. 21. 14:44
 47/84 A kérdező kommentje:
A tegnapi teszt : GRAVI-HCG
2013. máj. 21. 14:45
 48/84 A kérdező kommentje:
Igen ezt a digitális Clearbluet szerettem volna venni ,de 5 gyógyszertárba voltam a környéken és az egyikbe sem volt :(
2013. máj. 21. 14:47
 49/84 anonim ***** válasza:

rákerestem a googlén erre a tesztre és tényleg írják páran hogy mutat fals eredményt.

10 es érzékenységű kazettás tesztet vegyél.

az a legérzékenyebb.

a clearbluenak van digitális változata is,ami kiírja hogy terhes vagy-e vagy nem.

de van a sima változata is.az is megbízható,mert én ezzel teszteltem a simával és csak egy vékony csík volt a teszt csíkon,és mégis terhes voltam...

olyan volt a fotón mint a tied amit tegnap linkeltél!

2013. máj. 21. 14:49
 50/84 anonim ***** válasza:
hoppá,akkor jót írtam :)
2013. máj. 21. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!