Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dohányosok, mikor megtudtátok,...

Dohányosok, mikor megtudtátok, hogy terhesek vagytok, hogy raktátok le a cigit? SOS?

Figyelt kérdés
illetve lett baja a picinek?az orvos mit mondott?
2013. máj. 18. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem volt egyszerű,de jött a hányingeres időszak,semmi nem maradt meg bennem,még a víztől is rókáztam :( így a cigire rá sem bírtam nézni. Szerencsére miután elmúltak ezek a dolgok sem kívántam,pedig előtte napi 1 doboz..
2013. máj. 18. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Én majdnem egy évvel azelőtt tetem le a cigit, hogy nekiálltunk volna a gyerekprojektnek. 15 éves korom óta cigiztem, amikor elkezdtem a szakközepet.

30 évesen mentem férjhez, és 32 évesen akartunk nekikezdeni a családbővítésnek (építkeztünk).

Rengetegszer próbáltam letenni, de nem ment. Aztán egyszer csak bevillant, hogy bassz....us, mi van ha elsőre sikerül, és egy év múlva már kismama leszek? 12- évet mondnak, mire viszonylag kimegy a nikotin a szervezetből. Azonnal leraktam. Semmiféle nehézséget nem okozott! Fél évre rá abbahagytam a fogamzásgátlót, és kb. fél évre rá nekiálltunk. Ez már 2 éve volt. Azóta is várjuk a csodát, de soha az életben nem gyújtok rá, annyira örülök hogy megszabadultam a cigitől!

Muszáj lányok, aki babát akar, igenis a gyerek legyen az első, nem pedig a saját önző érdekei. Az a kis élet belőlünk fog kifejlődni, minden jót meg kell neki adnunk, és nem hiszem hogy a cigarettával kéne mérgezni.

legyen ez kellő motiváció, le kell tenni, nagyon büszke leszel magadra! Ne magadért, Érte!

2013. máj. 19. 14:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, az 1-2 évet elírtam, nem 12, hanem 1-2! :-)
2013. máj. 19. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Ki és miért pontozott le? Mit képzel magáról? Én igenis büszke vagyok rá hogy leraktam a cigit, szerintem ez egy pozitív dolog, nem gondolom hogy a lepontozást megérdemeltem. Nagyon szégyelld magad emiatt!
2013. máj. 19. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia, nem tudom mennyire él még a kérdésed illetve érdekelnek e válaszok.

Nekem az a véleményem hogy ha babát szeretnél ne cigizz. Én is szeretnék babát(még nem vagyok anyuka :( ) és piszkosul nehéz. többször próbáltam nem ment és tuti biztos vagyok benne hogy a cigi miatt nem jön, mert cigizek és nem eszek rendesen. gyenge vagyok. DE

a hugom cigizett szerintem elég sokat az egész terhessége alatt, és szoptatásnál is. a pici fiú igaz időben született jó súllyal és mérettel, de már az első pár hétben bennfogták a kórházban légzészavarokkal. :( most lassan 5 éves és most is vannak asztmás problémái. Ha tiszta környezettben van jobban befullad, ha otthon van a cigis házban "jól érzi" magát. valszeg kialakult nála is egy bizonyos függőség. a második fiánál is cigizett de neki egyenlőre nincs baja. Szomorú hogy van ilyen, de sajnos megtörtént.

Tehát NE cigizz terhesség alatt. az igaz ha sokat cigizel és hirtelen rakod le a cigit okozhatnak "problémát", ezért szokták "engedélyezni" a napi max 2-3 szálat a dokik, de utána letenni a cigit.

a 8 válaszolót teljesen megértem, én sem értem mért pontozták le.

2013. júl. 28. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!