Dohányosok, mikor megtudtátok, hogy terhesek vagytok, hogy raktátok le a cigit? SOS?
Én majdnem egy évvel azelőtt tetem le a cigit, hogy nekiálltunk volna a gyerekprojektnek. 15 éves korom óta cigiztem, amikor elkezdtem a szakközepet.
30 évesen mentem férjhez, és 32 évesen akartunk nekikezdeni a családbővítésnek (építkeztünk).
Rengetegszer próbáltam letenni, de nem ment. Aztán egyszer csak bevillant, hogy bassz....us, mi van ha elsőre sikerül, és egy év múlva már kismama leszek? 12- évet mondnak, mire viszonylag kimegy a nikotin a szervezetből. Azonnal leraktam. Semmiféle nehézséget nem okozott! Fél évre rá abbahagytam a fogamzásgátlót, és kb. fél évre rá nekiálltunk. Ez már 2 éve volt. Azóta is várjuk a csodát, de soha az életben nem gyújtok rá, annyira örülök hogy megszabadultam a cigitől!
Muszáj lányok, aki babát akar, igenis a gyerek legyen az első, nem pedig a saját önző érdekei. Az a kis élet belőlünk fog kifejlődni, minden jót meg kell neki adnunk, és nem hiszem hogy a cigarettával kéne mérgezni.
legyen ez kellő motiváció, le kell tenni, nagyon büszke leszel magadra! Ne magadért, Érte!
Szia, nem tudom mennyire él még a kérdésed illetve érdekelnek e válaszok.
Nekem az a véleményem hogy ha babát szeretnél ne cigizz. Én is szeretnék babát(még nem vagyok anyuka :( ) és piszkosul nehéz. többször próbáltam nem ment és tuti biztos vagyok benne hogy a cigi miatt nem jön, mert cigizek és nem eszek rendesen. gyenge vagyok. DE
a hugom cigizett szerintem elég sokat az egész terhessége alatt, és szoptatásnál is. a pici fiú igaz időben született jó súllyal és mérettel, de már az első pár hétben bennfogták a kórházban légzészavarokkal. :( most lassan 5 éves és most is vannak asztmás problémái. Ha tiszta környezettben van jobban befullad, ha otthon van a cigis házban "jól érzi" magát. valszeg kialakult nála is egy bizonyos függőség. a második fiánál is cigizett de neki egyenlőre nincs baja. Szomorú hogy van ilyen, de sajnos megtörtént.
Tehát NE cigizz terhesség alatt. az igaz ha sokat cigizel és hirtelen rakod le a cigit okozhatnak "problémát", ezért szokták "engedélyezni" a napi max 2-3 szálat a dokik, de utána letenni a cigit.
a 8 válaszolót teljesen megértem, én sem értem mért pontozták le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!