Amikor megtudtátok, hogy lombikkal lehet csak babátok hogyan tudtatok talpra állni?
Mi már kb. 1 hónapja tudjuk. Elmentem nődokihoz aki szerint azért mert a páromnál van gond, lehet, hogy nálam is van, csak nem tudunk róla. 3-ik napi hormoneredményem tökéletes, de azt mondta, kezdjek hőgörbét vezetni és 3 hónap múlva menjek vissza.
Nem akartam se ovu tesztet, se hőmérőzni, mert már bele bolondulok az egészbe. Úgy érzem totál felesleges minden, amikor úgyis csak a lombik segít, és hogy az még milyen messze van...kb.úgy vagyok, hogy babát akarok és most. Elfogyott a türelmem. Adjatok tanácsot, mit csináljak??
egyetértek az elsővel..
nem az a lényeg, hogy hogyan lett..hanem, hogy lett kisbabád..vagyis a te esetedben lesz..
butaság ezen rágódni..
ez olyan, mint amikor a császárral szült kismama kevesebbnek érzi magát..ez olyan csacskasáááág!!!
inkább készülj a lombikra, és meglátod eredményes lesz!!!
kitartás!
Bocsánat, ha jól látom egyetlen egy vérvételed volt, a 3-ik napi?
Nálam kb. 12 kémcsőnyi vér, páromnál kevesebb, plusz andrológia vizsgálat nála, nálam többi: 3., 21. napi hormon, aztán HSG, laparoszkópia, mammográfia, és utána derül ki, hogy mi van. Ha ezek megvoltak, akkor bocsi, nem mondtam semmit, ha pedig nem, akkor nem szabad ilyen könnyen beletörődni, a férjednél mi a gond? Ha a spermák minősége akkor ez is kezelhető. Andrológus felírhatja a vitamint.
Amúgy, hogy a kérdésedre válaszoljak: nehezen lehet feldolgozni, hogy meddő vagy, vagy azzá tettek, de vannak megoldások, inszem, lombik, örökbefogadás.
Az ovu teszt és a hőmérőzés segít abban, hogy megtudd valóban hogyan zajlik egy ciklusod, van-e peteérés. Ha van, az orvosod majd megfigyeli, hogy megrepednek-e a tüszők stb. Kicsit úgy érzem nem is akarod igazán? Ha csak a lombik lenne, nem kérné az orvosod a hőgörbét...
Mi is lombikra várunk párommal,szeptemberben tudtuk meg. Hát én őszintén megvallom, hogy mikor vártuk az eredményeinket akkor én sokat olvasgattam az inszem-ről mert lélekben arra készültem fel. Erre villámcsapásként ért mikor mondta a doki hogy párom eredménye olyan gyenge hogy csak lombik lehet belőle :(
És 1 hónapja tudtuk meg hogy áprilisban indul a lombik :S na ez sem semmi. Nagyon el voltam keseredve hogy megint jön a várakozás. De felráztam magam és most megpróbálok mindent megtenni a spontán babáért. Van éppen elég időnk még lombikig.
Nekem hormon, hsg, peteeres kovetes, mind rendben. Paromnal van a gond. Osszesen van 600ezer ami jo.
Koszi a valaszokat es sok sikert mindenkinek!
Homerozest azert csinaltat velem a doki, hogy kideruljon a progeszteron korul minden rendben van-e. Eddig ugy nez ki, hogy igen.
Másik dokihoz kellett mennem, mert mire meg lett az összes eredmény, meghalt a dokim. Most másiknál voltam, aki ugy állitotta be az egészet, mintha semmiség lenne, szerinte elég 1 darab is, nem kell lombikra rohannunk. 1 hónap múlva megy párom újabb vizsgálatra, ha nem javul az eredmény, akkor belekezdünk a lombik programba.
Ja, és igenis akarom a lombikot, csak már elegem van a várakozásból. Nem tudok már türelmes lenni. Ez a baj.
15:37-es vagyok.Én is azonnal szeretnék!!! már negyedik éve. Aztán mégsem tartok még ott, de talán most.
Éppen ezért, azt javaslom, hogy ha így van, akkor menjél meddőségi centrumba. Nem tudom hová valósi vagy, pesti vagy vidéki? Hiába mondják a vizsgálatok nagy részére, hgoy elfogadják, nekem volt vérvétel meg minden mégis mindent meg kellett ismételnem, mert a sajátjukban jobban bíznak, ami normális is. Szóval, ha tényleg nagyon hamar szeretnél kisbabát, akkor mielőbb indulj el, mert nekem a bejelentkezésem óta eltelt 5 hónap és még nem volt meg egyetlen egy lombik sem. Nagyon sok sikert, és mielőbbi babavárást kívánok neked!
15:37 és utolsó vagyok ismét:
Csak, hogy értsd, hogy nálad is van még mit vizsgálni, nekem az alábbi vizsgálatokat nézték:
-általános orvosi és laboros vizsgálatok HIV, TORCH? Hepatitis, EKG, Cytológia, kolposzkópia, váladék és chlamydia, ureaplasma, mycoplasma
-ciklus monitorizálás a 3. és 21. napon végzett hormonvizsgálattal és transvaginális ultrahang.
-genetikai vizsgálat
Páromnál:
-ugyanaz a vérvétel
-urológia és andrológia
Az e-vitamint szokták javasolni, valamint a FER14 tabit a párodnak, több olyat ismerek akik ugyanolyan gonddal küzdenek és a vitamin szedése után sokkal jobb eredményei lettek a pasinak. Az e-vitamint egyébként te is szedheted, vastagítja a méhnyálkahártyát így segíti a beágyazódást. Ártani nem árt. Kb. három hónap szedése után van eredménye.
Tanácsot kértél,én ezeket tudom mondani. Ha még van kérdés, nyugodtan dobd fel:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!