Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor megtudtátok, hogy...

Amikor megtudtátok, hogy lombikkal lehet csak babátok hogyan tudtatok talpra állni?

Figyelt kérdés

Mi már kb. 1 hónapja tudjuk. Elmentem nődokihoz aki szerint azért mert a páromnál van gond, lehet, hogy nálam is van, csak nem tudunk róla. 3-ik napi hormoneredményem tökéletes, de azt mondta, kezdjek hőgörbét vezetni és 3 hónap múlva menjek vissza.

Nem akartam se ovu tesztet, se hőmérőzni, mert már bele bolondulok az egészbe. Úgy érzem totál felesleges minden, amikor úgyis csak a lombik segít, és hogy az még milyen messze van...kb.úgy vagyok, hogy babát akarok és most. Elfogyott a türelmem. Adjatok tanácsot, mit csináljak??

2010. nov. 16. 15:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én még mindig csak próbálkozom a talpra állással. Eleinte úgy volt hogy a párom eredménye miatt inszemre kell mennünk, ezt abszolút elfogadtam. El kellett mennem HSG-re aztán ott kiderült, hogy nem vagyok átjárható. Na itt ledöbbentem, valahogy az, hogy nálam is van hiba, hát egyáltalán nem gondoltam volna. Viszont, valahol megnyugodtam, mert már nem kell minden hónapban izgulnom, hogy vajon sikerült-e, mert ugye nem sok esély van rá. Most készülök a lombikra,ápolom a lelkem és próbálom magam összeszedni. Ne keseredj el előbb utóbb úgyis lesz babánk, én biztos vagyok benne, csak a mi utunk hosszabb mint másé.
2010. nov. 27. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!