Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor megtudtátok, hogy...

Amikor megtudtátok, hogy lombikkal lehet csak babátok hogyan tudtatok talpra állni?

Figyelt kérdés

Mi már kb. 1 hónapja tudjuk. Elmentem nődokihoz aki szerint azért mert a páromnál van gond, lehet, hogy nálam is van, csak nem tudunk róla. 3-ik napi hormoneredményem tökéletes, de azt mondta, kezdjek hőgörbét vezetni és 3 hónap múlva menjek vissza.

Nem akartam se ovu tesztet, se hőmérőzni, mert már bele bolondulok az egészbe. Úgy érzem totál felesleges minden, amikor úgyis csak a lombik segít, és hogy az még milyen messze van...kb.úgy vagyok, hogy babát akarok és most. Elfogyott a türelmem. Adjatok tanácsot, mit csináljak??

2010. nov. 16. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Menj el meddőségi klinikára.! Először petevezető átfúvást csináltak , akkor derült ki, hogy nem lehet természetes úton bébi. a klinikán felkészítettek hogy mi vár ránk. Semmilyen görbét nem kellet csinálni. Egyből belevágtunk. sajnos öt évig próbálkoztunk, mire a nyolcadik beültetés sikerült. Most vagyok 16 hetes terhes . Ne add fel .Hagyd a görbéidet, és menj el a klinikára! Kaáli Intézet, Bp.
2010. nov. 16. 22:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Javaslatom: AZONNAL kérj időpontot egy meddőségi központban. Telefonon. Hónapok, mire időpontot kapsz, addig nyugodtan vizsgálgasson a doki, ha akar, meg szedhettek csodabogyókat is, de ne UTÁNA akarj időpontot kérni és hónapokat várni, ismét!

Ha mégse lenne rá szükség, lemondod az időpontot és egy szerencsés páros előbb jut sorra...

3 lombik gyerekem van oligospermia miatt, mást nem irok, mert itt olyan okosak azok, akik sose voltak lombikon, hogy öröm olvasni ;-)

2010. nov. 16. 23:05
 13/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: örülök a 3 lombikodnak. Viszont ha viszsaolvasol, mielőtt beszólnál, a másik véleménye miatt nézd meg, hogy mindegyik javasolta a lombikot, vagy az alapos kivizsgálást.

Amúgy te hová jártál? Elsőre sikerültek a beavatkozások?

A csodabogyót alapból ajánlják Meddőségi szakorvosok is:-) de nem attól várják persze a csodát, de szedni kell.

BMC, Kaáli, Dévai, SOTE -ezek mind budapesti meddőségi klinikák. A BMC és a SOTE ingyenes, a Dévairól nincs jó vélemény, Kaáli (nekem) drága. Csak a kivizsgálások több tíz ezer Ft. Nézz utána és mielőbb jelentkezzélbe. Hidd el ha már benne vagy, másképp telik majd a várakozásod, nálam is úgy volt.

2010. nov. 17. 08:57
 14/21 anonim ***** válasza:

Na, gondolom te vagy a 15.37-es hozzáértő. Elolvastalak, ne aggódj. És NEKED nem szóltam be. Én a kérdezőnek válaszoltam és mint leirtam, mivel látom, miyen KITŰNŐEN értesz hozzá, hát nem is kivánok én itt észt osztani. Tiszteletben tartom a GYIK alapszabályát: Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Neked is ezt javaslom.

Nekünk nem javasolták a csodabogyókat. Meddőségi klinikák se. Erről ennyit.

2010. nov. 17. 09:09
 15/21 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Fer14-et szedi a párom, meglátjuk mennyit javul tőle. Legalább inszemre legyen elég.

Mielőbbi babásodást mindenkinek!!

2010. nov. 17. 09:23
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem, nem az vagyok:-)

Én személy szerint több olyan párt ismerek aki ugyanabba a meddőségibe jár, akiknek fölírták a FER14-et, nálunk erre nem volt szükség, én vagyok meddő. Nem csodabogyóként, hanem szerintem rásegítenek. Nem vagyok szakértő, csak pár dolognak utánanéztem amit szerintem anno te is megtettél. Meg hát tudod... lombik előtt, közben és után mindenki okosabb mindenkinél, mindenki jobban tudja a másiknál mi van, és mi a legjobb ez így van!!! :-)) Nem akartalak felbosszantani amúgy, vagy beszólni, érzem megsértődtél, de amit éppen mondtál te is azt csináltad.

Lehet, hogy nektek azért nem írták fel, mert az már úgysem segített volna annyira rosszak voltak az eredmények. Meg hát minden klinika és orvos más és mást mond.

2010. nov. 17. 09:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem ne várj semmiféle csodára, oligozoospermiával sajnos nagyon kicsi (közelít a nullához) a teherbeesés esélye. Szerintem ezer párból egynek sikerülhet...

Nálunk is ez volt a gond. Mi egyből mentünk időpontért a meddőségi klinikára. Nem is kérdeztek ott semmit amikor meglátták a párom eredményeit, egyből indulhatott a lombik (persze voltak kivizsgálások és várakozás, de onnantól kezdve, hogy bejelentkeztünk a meddőségibe repült az idő).

Közben persze a férjem szedett mindenféle csodaszert meg vitamint, meg párhuzamosan járt az andrológushoz. De persze nem segített semmi jelentős mértékben.

Ti se várjatok a csodára szerintem.

Sok sikert

30 hetes lombikos kismami

2010. nov. 19. 08:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves 09.36-os, dehogynem te vagy a 15.37-es, legalább hülyének ne nézz senkit, semmi szükség rá. Egy árva szál 85%-os nem járt erre rajtad kivül, viszont belőled aztán bőven van. Épp ezért állapitottam meg TÉNYKÉNT: "itt olyan okosak azok, akik sose voltak lombikon, hogy öröm olvasni".

"Lehet, hogy nektek azért nem írták fel, mert az már úgysem segített volna annyira rosszak voltak az eredmények".

Hát, mégis csak szakértő vagy, ha ezt minden adat nélkül megállapitod. Kedves szakértő, te olvastad a kérdező párjának eredményeit? Mert sokkal rosszabbak, mint a mieink voltak. Sokkal. Akkor mégis honnan veszed magadnak a tudást, hogy neki csodabogyókat javasolj marhadrágán? Gondolkozz már. Persze, ártani nem árt, mint rákos embernek a hidromasszázs ágy, hát hadd fizessen, a reményért cserébe.

Én még élő embert nem láttam, akit lombikra küldtek és csodabogyókat javasoltak volna. Ha a ti eredményetek nem indokolta a lombikot, akkor NEKTEK lehet, hogy javasoltak csodabogyőt, sőt, ad abszurdum akár segithetett is. De ha lombikra küldenek, akkor azért, mert arra van szükség az orvos legjobb tudása szerint.

"A csodabogyót alapból ajánlják Meddőségi szakorvosok is" No, ezt is te irtad és MARHÁRA nem igaz. Szóval hagyd abba a hittéritést. Meg a félrevezetést, magyarázkodást.

"Nem akartalak felbosszantani amúgy, vagy beszólni" Óóóó, tényleg nem?

"Viszont ha viszsaolvasol, mielőtt beszólnál..." Tényleg nem akartál... aha...

"itt olyan okosak azok, akik sose voltak lombikon, hogy öröm olvasni" Az általam megállapitott TÉNY ez volt és továbbra is igaz rád.

2010. nov. 19. 09:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Lapar műtéteen együtt voltam egy szobába egy csajjal akinek a férjének DR.KONC írta fel a FER14 vagy ajánlotta nem tudom, és nem is érdekel, mivel nekünk abszolút nem volt téma mivel a párom eredményei jók amint már írtam...és tudnék még írni példákat, hogy hánynak adtak de nem hiszem, hogy köteles kéne legyek, hogy egyet értsek veled, vagy neked velem, sőt nem is erről van szó, én csupán azt mondtam amit hallottam, és ha a csajok hazudtak akkor én is azt teszem. Nem tudom, hogy ezt milyen diagnózis határok után írják föl, mert nem néztem utána, és nem is fogok mert nem érdekel és nem aktuális a téma nálunk.

HÁLA A JÓ ISTENNEK, HOGY NEM VAGYUNK EGYFORMÁK LEHET MINDENKINEK MÁS A VÉLEMÉNYE. És tényleg, nyomjál már privibe szakorvosoknak is véleményt, hogy TÖK GÁZ AMIT CSINÁLNAK. NEM AZT MONDTAM, HOGY CSODÁT FOGNAK MŰVELNI A BOGYÓK. Gratulálok! Offolhatsz még amennyit akarsz, úgysem fogom elolvasni.

2010. nov. 19. 17:29
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Te beteg vagy, kezeltesd magad.

Csak egy idézet aGYIK szabályzatból:

A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

2010. nov. 20. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!