Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dohányosok, Ti mit csináltatok?

Dohányosok, Ti mit csináltatok?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok, erős dohányos voltam egészen 1 hétig amikor is kiderült hogy kisbabát várok. Nem volt betervezve, de nagyon örülünk neki. A cigit leraktam,de néha annyira hiányzik hogy a falra tudnék mászni, szakad rólam ilyenkor a víz és nagyon feszült vagyok.. :( Tudna valaki segíteni hogyan jutott túl ezen az időszakon?
2009. szept. 23. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nézegettem a pozitív tesztem,eszembe sem jutott rágyújtani.(15 évig szívtam)
2009. szept. 23. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szenvedtem mit a kutya... ha terhes vagy nem lehet a nikotinos rágót sem enni. én csokit és mentolos cukorkát zabáltam, el is híztam, de ez tűnt megoldásnak. nem akarlak idegesíteni, de nekem a terhesség teljes ideje alatt rohadtul hiányzott, és bizony a bedilizés határán 2 alkalommal rágyújtottam- tudom ciki, leszarom. érdekes, hogy a szoptatás alatt már nem hiányzott. ha van elektromos cigid az is jó, segít, csak az üres filtereset szívjad.
2009. szept. 23. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

3 eset van:

1. Nagyon nehezen kibírod , h nem gyújtasz rá, később meg megszokod a dolgot

2. Nagyon nehezen kibírod, hogy nem gyújtasz rá az elején, de nagyon megkívánod 1x és elkezded láncban szívni.

3. Nagyon keveset,de rágyújtasz.

Az első valószínűsége kicsi.A másodiknál baj lehet a babánál .Én nem akarok az a bizonyos kígyó lenni az édenkertben, hiszen felnőtt ember vagy, tudod hogy mi a cselekedeted következménye, de szerintem nem lesz baja a picinek heti 1-2 szál cigitől. Ha meg tudod állni, szerintem ez a járható út.

2009. szept. 23. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagy okosságot én sem tudok írni. Én is nagy dohányos voltam, vagyok. Ez is olyan mint az meg a drog, csak épp törvényes. Nagyon nehéz letenni egyik napról a másikra. Napi 2-3 doboz után. Ez van.

Amikor az első + tesztet megláttam nem hittem a szememnek, teljesen bediliztem, váratlan volt, mert védekeztünk. Aztán amikor elmentem az orvoshoz, és UH-n is megerősítette a pocaklakót, akkor szívtam el az utolsó cigit.

Hát mit ne mondjak, nehéz 9 hónap volt, utánna még a szoptatás idején sem gyújtottam rá.

A végén már nem is maga a cigi hiányzott, hanem a mozdulat. Én amikor rámtört a nikotinéhség, akkor egy szívószálat "szívtam". Nekem ez bejött. Egy ideig. Próbáld ki, hátha neked is segít egy kicsit.

Legyen teli boldogsággal minden percetek és sírásmentes babakort kívánok!!

2009. szept. 23. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm dokija azt mondta: a stresszel, hogy nem gyújthat rá többet árt a babának, mintha beleszívna a cigibe. Ő 2-3 szálat beosztással elszívott egy héten, mikor megkívánta beleszívott 1-2őt és elnyomta...
2009. szept. 23. 18:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Barátnőm is eléggé sok cigit szívott,terhes lett,rá nemsokára meghalt az apukája,és az orvos azt mondta,ha napi 1 szálat szív nem gond,mert nagyobb problémát okoz, ha stresszel.Azt hiszem 2 szálat is elszívott egy nap.Most 6 éves a kisfia és nincs semmi gond.
2009. szept. 23. 18:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ra akarsz gyujtani csak arra gondolj hogy ott a hasadban az a kis pocaklako akirol te felelsz es ha levegot veszel neki is veszed,es ha fustos nikotint viszel a szervezetedbe,ot sem fogod kihagyni belole.Mindig arra gondolj barmi tortenik legalabb elmondhatod:En mindent megtettem az egezsegeert.Ne rajtad muljon az egezsge.Gondold vegig,itt egy eletrol van szo.En is cigiztem azt hittem soha az eletben nem fogom tudni lerakni,de amint megtudtam hogy terhes vagyok tobbet nem gyujtottam ra,nappal meg sem fordul a fejemben de azert almomban szoktam cigizni,es most is azt mondom hogy tobb mint valoszinu hogy meg fog jarni cigi a szamban de amig egy eletrol en felelek adig nem.Kitartast kivanok es ne gyujcs ra heti 2-3 szalat sem.
2009. szept. 23. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:
szia!én nagy dohányos voltam/vagyok!megfogadtam h amint pozit tesztelek,akkor leteszem!hát sajnos nem így lett!aztán megfogadtam h amint megerősíti a doki uh-on h babát várok,majd akkor leteszem!megerősítette,de nem tudtam letenni a cigit!nekem is azt mondta a dokim h mivel erős dohányos vok,ezért ne tegyem le hirtelen mert az elvonási tünetekkel többet ártok a babának mintha elszívnék napi 2-3 szálat!hát le is csökkentettem 3 szálra és amint tudom teljesen leteszem!
2009. szept. 23. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is sokat dohányoztam terhesség előtt és amikor kiderült, hogy terhes vagyok nagyon örültem, de rögtön eszembe jutott, hogy le kell tennem a cigit. Az igazat megvallva hazudnék, ha azt mondanám, hogy onnantól egy slukkot se szívtam. Néha (napi 1x, 2x)rágyújtottam és 1-2 slukkot beleszívtam, aztán elnyomtam. Ez ment a 12. hétig. akkor elmentünk nyaralni és "biztonság kedvéért" vettem egy doboz cigit. Akkor egyre rágyújtottam és a maradék 19 szál megmaradt szülés és szoptatás utánra :-) Sose gondoltam, hogy meg tudom állni, de tényleg nem hiányzott.

Üdv.,

egy 7 hós kiscsaj anyukája

2009. szept. 23. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Négyen vagyunk tesok,anyukám végig dohányzott a terhesség,szoptatás alatt,semmi bajunk.Biztos,hogy egészséges ha nem szívod.De dönts te!
2009. szept. 23. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!