Dohányosok, Ti mit csináltatok?
Szia!
3 eset van:
1. Nagyon nehezen kibírod , h nem gyújtasz rá, később meg megszokod a dolgot
2. Nagyon nehezen kibírod, hogy nem gyújtasz rá az elején, de nagyon megkívánod 1x és elkezded láncban szívni.
3. Nagyon keveset,de rágyújtasz.
Az első valószínűsége kicsi.A másodiknál baj lehet a babánál .Én nem akarok az a bizonyos kígyó lenni az édenkertben, hiszen felnőtt ember vagy, tudod hogy mi a cselekedeted következménye, de szerintem nem lesz baja a picinek heti 1-2 szál cigitől. Ha meg tudod állni, szerintem ez a járható út.
Sajnos nagy okosságot én sem tudok írni. Én is nagy dohányos voltam, vagyok. Ez is olyan mint az meg a drog, csak épp törvényes. Nagyon nehéz letenni egyik napról a másikra. Napi 2-3 doboz után. Ez van.
Amikor az első + tesztet megláttam nem hittem a szememnek, teljesen bediliztem, váratlan volt, mert védekeztünk. Aztán amikor elmentem az orvoshoz, és UH-n is megerősítette a pocaklakót, akkor szívtam el az utolsó cigit.
Hát mit ne mondjak, nehéz 9 hónap volt, utánna még a szoptatás idején sem gyújtottam rá.
A végén már nem is maga a cigi hiányzott, hanem a mozdulat. Én amikor rámtört a nikotinéhség, akkor egy szívószálat "szívtam". Nekem ez bejött. Egy ideig. Próbáld ki, hátha neked is segít egy kicsit.
Legyen teli boldogsággal minden percetek és sírásmentes babakort kívánok!!
Én is sokat dohányoztam terhesség előtt és amikor kiderült, hogy terhes vagyok nagyon örültem, de rögtön eszembe jutott, hogy le kell tennem a cigit. Az igazat megvallva hazudnék, ha azt mondanám, hogy onnantól egy slukkot se szívtam. Néha (napi 1x, 2x)rágyújtottam és 1-2 slukkot beleszívtam, aztán elnyomtam. Ez ment a 12. hétig. akkor elmentünk nyaralni és "biztonság kedvéért" vettem egy doboz cigit. Akkor egyre rágyújtottam és a maradék 19 szál megmaradt szülés és szoptatás utánra :-) Sose gondoltam, hogy meg tudom állni, de tényleg nem hiányzott.
Üdv.,
egy 7 hós kiscsaj anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!