Csináltatok már ovutesztet délelőtti pisiből?
Figyelt kérdés
Nem jóstesztre gondolok!2011. ápr. 7. 10:07
1/4 anonim válasza:
Igen,és sokkal értékelhetőbb volt,mint az esti.Délelőtt 10-kor,11-kor,délben,és még délután is csináltam már jó párszor.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Akkor kipróbálom! Hátha!
2011. ápr. 7. 10:20
3/4 anonim válasza:
Első vagyok!Próbáld csak ki nyugodtan,én is itt olvastam hogy valaki próbálta.Nekem volt olyan hogy délelőtt olyan egyértelmű pozitív volt,mint még este soha.Gyönyörű,nagyon erős csík,este meg nem volt olyan erős.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Mégegyet kérdeznék, ha nem gond! Elvileg tegnap volt ovum! De tegnap nem csináltam tesztet, csak éreztem, mert nagyon szurkáltam, görcsöltem, mensis érzésem volt! A mai teszt egyértelmű nega! Tegnap előtt voltam együtt a férjemmel, mert elutazott. Viszont most nem tudom,hogy tegnap volt ovum vagy ma van! Én marha kihagytam a tegnapot! Viszont ma is érzek egy pici feszítő érzést a petefészkemben! Ha tegnapelőtt voltunk együtt szerinted még jó lehet?
Egyáltalán mi számít negának? A mostani teszten nagyon halvány a teszt csík!
2011. ápr. 7. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!