Vaterán vettetek már ovutesztet? Megbízható a teszt és az eladó?
Igen, én pontosan ezt vettem bár többen árulják ugyanennyiért. A vaterán és teszveszen nekem még nem volt rossz tapasztalatom sajnos inkább a vásárlókkal kell vigyázni az eladók megbízhatóak főleg a régiek meg akik rendszeresen kereskednek hisz ebből (is) élnek nem engedheti meg magának, hogy kapjon egy rossz értékelést.
A Wondfo nekem nagyon bevált annyira, hogy az első alkalommal terhes lettem a segítségével. A terhestesztje is nagyon jó, a nemvárt napján du.án egyértelmű pozi lett. Már 14 hetes vagyok. :))
Én nem ezt, hanem a másik fajtát vettem (OneStep talán...). Vegyes csomagban ovu és terhes tesztet is. Az ovu teszt segítségével 3. hónapban össze is jött a babánk, a terhességi teszt pedig már mensi előtt 4 nappal kimutatta a terhességet.
Az eladó pontos, korrekt és gyors volt. (ja, ráadásul kétszer küldte el a teszteket, mert az első csomag eltűnt a postán... Mindezt szó nélkül!)
Most vettem nemrég ugyanennyiért egy szamoca nevű eladótól, nagyon megbízhatónak találtam, azonnal elküldte a teszteket amint átutaltam a pénzt.
Kipróbáltam, nekem működik a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!