Clostilbegyt tablettát írtak fel nekem, a szexuális együttléteket hogyan csináltátok, milyen időközönként?
Teljeskörű hormon vizsgálaton, pajzsmirigyen is túl vagyok, Pco-s vagyok, na meg a menzeszem ritka jelenség.
A pontos kérdésem az, hogy a doki elmondta, hogy a ciklus 5.napjától kell szednem 5 napon át, és utána 10. naptól minden nap szexeljünk.
Szerintetek ez okés?
Vagy ti mennyit kufircoltatok?
kösziiii... akkor kb 2-3 hét múlva küldjétek a pozitív hullámokat, hogy legalább 1 db produktum legyen :D:D:D
Mi meg dolgozunk :D
végigolvastam a régi kérdéseket, 95%-ban sikerült, szóval nagy reményeim vannak, majd megírom :)
köszönöm a válaszokat :)
köszönöm szépen , jelenthetem, hogy 35 hetes terhes vagyok :)
kislányunk lesz :)
és jó, hogy minden nap csináltuk, mert nem a 14. napon volt a PÉ, hanem kb 1 héttel később :)
(mondjuk kicsit elgépiesedett a szex, a sok meló mellett,de összejött :) )
drukkolok akkor én is neked ismeretlenül :)
mi azon röhögünk férjemmel, hogy ha majd kérdezgeti a gyermek, hogy ő hogyan készült, akkor mit mondjunk majd neki?
mert gondolom valami baromira romantikusra fog számítani, mi meg gyakorlatilag arra törekedtünk, hogy 1 perc alatt leadja ember minden nap a megfelelő minőségű, és mennyiségű anyagot :D:D:D
na... sok sikert, és jó kufircokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!