Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 naponta együtt lenni?...

3 naponta együtt lenni? Csináltátok így?

Figyelt kérdés

Őszintén megmondom, szeretjük a szexet, de nem vagyunk annyira "forróvérűek"! 3-4 naponta bőven elég!

Babatervezésben vagyunk és pusztán ezért nem akarjuk (még) erőltetni a többszöri együttlétet. Hogy ne olyan muszáj szagú legyen az egész!

Kérdés,hogy ha nem is 4 de 3 naponkénti együtt léttel összejöhet a baba? Jött már így össze valakinek?

2011. ápr. 7. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi 2 naponta voltunk együtt, és elsőre össze is jött, pedig cikluszavarom volt, és az orvosok nem sok esélyt adtak a dologra.

Azt olvastam valahol, hogy 2 naponta a legjobb, mert így még akkor is összejön, ha nem pontosan a peteérés napján vagytok együtt, hanem 1 nappal előtte vagy utána.

Gondolom, hogy a 3-4 naponta is működik, az se rossz, bár biztos, hogy kicsit csökkenti az esélyeket.

2011. ápr. 7. 15:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, én is tudom,hogy kétnaponta a legjobb, de valahol azt is olvastam,hogy a hímivarsejtek átlagban 3-5 napig élnek. Akkor lehet,hogy még jók vagyunk.

Most is pl. peteérés előtt kb. másfél-két nappal voltunk együtt! Reméljük elég lesz!:)

2011. ápr. 7. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag 2 naponta a legjobb. Mi sem vagyunk forróvérűek, de az ovu környékén (ovu tesztel és hőmérős módszerrel néztem mikor van) minden nap együtt voltunk biztos ami biztos. Mindkét baba a második próbálkozós hónapban sikerült:-)
2011. ápr. 7. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jó a 3 nap. Az sem jó, ha csak a gyerek miatt erőltetitek. Akkor legyetek együtt, amikor megkívánjátok, ha egészségesek vagytok, így is össze fog jönni!

Mi pl. szigorúan 2 naponta voltunk együtt 1 éven keresztül. Nem jött a baba, viszont jól belefásultunk a muszájszexbe, azóta lazábbra vettük :)

2011. ápr. 8. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi pontosan 3 naponta voltunk együtt és így sikerült a baba.
2011. ápr. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!