3 naponta együtt lenni? Csináltátok így?
Őszintén megmondom, szeretjük a szexet, de nem vagyunk annyira "forróvérűek"! 3-4 naponta bőven elég!
Babatervezésben vagyunk és pusztán ezért nem akarjuk (még) erőltetni a többszöri együttlétet. Hogy ne olyan muszáj szagú legyen az egész!
Kérdés,hogy ha nem is 4 de 3 naponkénti együtt léttel összejöhet a baba? Jött már így össze valakinek?
Mi 2 naponta voltunk együtt, és elsőre össze is jött, pedig cikluszavarom volt, és az orvosok nem sok esélyt adtak a dologra.
Azt olvastam valahol, hogy 2 naponta a legjobb, mert így még akkor is összejön, ha nem pontosan a peteérés napján vagytok együtt, hanem 1 nappal előtte vagy utána.
Gondolom, hogy a 3-4 naponta is működik, az se rossz, bár biztos, hogy kicsit csökkenti az esélyeket.
Köszi!
Igen, én is tudom,hogy kétnaponta a legjobb, de valahol azt is olvastam,hogy a hímivarsejtek átlagban 3-5 napig élnek. Akkor lehet,hogy még jók vagyunk.
Most is pl. peteérés előtt kb. másfél-két nappal voltunk együtt! Reméljük elég lesz!:)
Szerintem jó a 3 nap. Az sem jó, ha csak a gyerek miatt erőltetitek. Akkor legyetek együtt, amikor megkívánjátok, ha egészségesek vagytok, így is össze fog jönni!
Mi pl. szigorúan 2 naponta voltunk együtt 1 éven keresztül. Nem jött a baba, viszont jól belefásultunk a muszájszexbe, azóta lazábbra vettük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!