Ha megjön a nagyonnemvárt, akkor meg szoktátok magatokat jutalmazni valamivel, "kárpótlás"-ként?
Figyelt kérdés
Két éve várokozom a csíkos tesztre...2009. okt. 1. 21:59
1/4 anonim válasza:
én nem, de nekünk 2. baba lenne és még csak 6. hónapja próbálkozunk. Szerintem te megérdemled, és szívből kívánom, hogy jövő hónapban már ne kelljen jutalmazni!
2/4 anonim válasza:
Hát persze, édességgel, így szedtem fel 10 kilót, majd teherbeestem, szültem és most meg nem tudom leadni és egy dagadt zsíros disznó vagyok :(
3/4 anonim válasza:
Mi is 2 évet várakoztunk... Én bőgtem, és bőgtem, aztán nekem is jött a csoki, amíg hányingerem nem lett tőle, utána 1 hónapig megint nem kellett édesség. :)
Volt, hogy vettem magamnak egy kis kencét, új sampont, de aztán már a köv hónapra koncentráltam.
6 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
Szia.Mi is 1 éve próbálkozunk és én nem szoktam jutalmazni magam csak elkeseredni meg sírni.Amikor már eléggé kivagyok bekapok valami édességet,de félek a hízástól és próbálom megállni.Eddig sikerült.Sok sikert nektek!! Remélem jövő hónapban már a baba lesz a jutalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!