Mennyi idő alatt?
Biztos volt már ilyen kérdés, de sajnos nem találtam meg, így örülnék,m ha minél többen válaszolnátok...
A kérdések: hány hónap/év próbálkozás után estetek teherbe? Hány évesen kezdtétek el a babprojektet?
Illetve tanácsot is szeretnék kérni.. Eléggé őrlődök, mert nagyon vágyunk babára, de az anyagiak nem igazán engedik még, bár nem keresünk rosszul, de nincs még saját lakásunk, munka is csak 3 hónapja mindkettőnknek (pályakezdők vagyunk). Párom várna még 1-2 évet, hogy rendbe jöjjünk anyagilag, de én már annyira vágyom egy gyerekre.. nagyon jó, stabil kapcsolatunk van, 8.5 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást. Helye lenne a gyereknek, csak nem tudnánk különálló lakást venni, esetleg csak leválasztani egy részt a szüleim házából, ami egyébként nem lenne rossz, mert szeretünk velük együtt lakni. De akkor is olyan nehéz várni a "megfelelő" pillanatra, ami úgyse fog eljönni... :(
Igen, ettől tartok leginkább, hogy a mostani munkánk nem elég stabil még... Az egyetemről beleszámít 180 nap a gyed-be, tehát még 180-at kéne összehozni, + a szüléskor is fenn kell álljon a jogviszony, ha jól tudom..
Mi egyébként: 25L/26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!