Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt vki ilyet palástfű...

Tapasztalt vki ilyet palástfű tea használata alatt?

Figyelt kérdés

PCOS-em van, borzasztó hosszú ciklusaim, így nem cickafark teával együtt iszom.

Mikor megvolt az ovulációm (hőgörbét vezetek), utána kezdtem el inni. Menzesz előtt indig borzasztóan fájtak a melleim (már ovutól kezdve), és napi pár alkalommal görcseim is voltak.

Most viszont sokkal kevésbé jelentkeznek ezek a tünetek. Most is fáj egy kicsit a mellem meg a hasam, de közel sem annyira, amennyire szokott.

Lehet ez a tea hatása? Vagy csak véletlen lenne?

(Ui.: Biztosan nem vagyok terhes, nem is szeretnék az lenni. Azért ebbe a kategóriába tettem a kérdést, mert itt kaphatok rá értelmes választ.)

2013. máj. 14. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a tea miatt, ugyanis hormonok vannak benne, így lehet kevésbé fájdalmas a menses előtt a hasad is.
2013. máj. 15. 11:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam pont fordítva! Eddig semmi mellfájás, görcs, max mensi előtt 2-3 nappal, de nem folyamatosan, most meg ovutól állandósult mellfájdalom, néha pici szúrkálás petefészek-méh környékén... Nem tudom normális-e ez és a tea miatt van, vagy esetleg épp az apróság cuccol befelé a pocakomba :)
2013. jún. 26. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!