Palástfű, málnalevél tea?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok??Kinek melyik vált be?Esetleg egyszerre igyam a 2t?azt hallottam segit,vagy elősegitik a megtermékenyülést?Kisbabát szeretnénk.Melyiket próbáljam?Vagy mind kettőt igyam?2013. máj. 4. 14:26
1/9 anonim válasza:
Én a palástfűt és a cickafarkfű teát ittam teherbeesés elött.A málnalevél tea a Bükki füves ember szerint a 12. terhességi hétig kell és a terhesség végén.A neten meg azt olvastam,hogy csak a terhesség végén kell a málnalevél tea,mert méhösszehúzódásokat okoz,viszont sokan tovább isszák a teherbeesés után is a palástfű teát.Viszont a cickafarkat tilos akkor már.
Szóval cicka és palástfű.A cickát a ciklus első felében,a palástfüvet a második felében és így tovább,ha nem esel teherbe az első teás hónapban.Sok sikert!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!!:)
2013. máj. 4. 14:46
3/9 anonim válasza:
Én málnalevél-palástfű kombót ittam, első próbálkozós hónapban sikerült a baba. Hogy épp ettől, azt nem állítom.
4/9 A kérdező kommentje:
nekem kb 35naposak a ciklusaim.akkor hogy igyam??ki kell hagyni napokat amikor nem iszom??
2013. máj. 4. 15:00
5/9 anonim válasza:
Amikor nekem össze-vissza volt a ciklusom,akkor kezdtem el inni a cickát,amikor megjött,14 napig,aztán a következő 14 napon már a palástot ittam,így lett 28 napos a ciklusom.Úgy tudom 3 ilyen hónapot szabad belőle megcsinálni.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom..megjött 01.15.én,02.18,03.23,04.30án...akkor hogy igyam őket??
2013. máj. 4. 15:16
7/9 anonim válasza:
Várd meg a következő vérzést és az első naptól,hogy megjött kezd el inni a cickafarkot,ha 28 napra szeretnéd beállítani,akkor 14 napot idd,aztán a 15. naptól pedig már palástfű teát idd a ciklus 28.napjáig. A 29. napon (ami akkor már a következő ciklusod első napja lesz,mert meg kellene jönnie) kezdd el megint a cickafark teát és így váltogasd.
8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap elkezdtem inni..az tényleg igaz hogy bővebb vérzést okoz ha mentruáció alatt isszuk??
2013. máj. 5. 19:41
9/9 anonim válasza:
Vérbőséget okoz a cickafarkfű tea,de hogy több vérzést is,azt nem tudom,nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!