Hogy ejthetem minél gyorsabban teherbe a páromat,1 hét alatt lehetséges lenne? És hogyan? Az első szexet, hogy csináljam? Tippeket bármit el fogadok szívesen.
A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek.
Hülyeségekkel kíméljetek. Köszönöm.
1 hét alatt nem tud teherbe esni, ez paradoxon. Ha meg is termékenyül a pete, a beágyazódásig nem beszélünk terhességről, az meg min 10 nap. Peteérés körül, a ciklusa középidejében (középső 10 nap) érdemes szexelni, 2 naponta. Ha megvolt az akció, kb 20 percig tegyen a feneke alá párnát, hogy a kissrácok benn maradjanak.
Amúgy fura ez a kérdés. Múlt héten még nem tudtátok hogy babát akartok, most megy 1 héten belül kell?
Az mi, hogy "az első szexet hogyan csináljam?"???
1hét az túl rövid idő szerintem is. Ha konzultáltatok egy orvossal és mindketten egészségesek vagytok, mindkettőtökkel minden rendben van, akkor megpróbálhatjátok a Profertilt. Ez egy spermiumszám-növelő szer, amellyel megnő a teherbeesés esélye. Így hamarabb összejöhet a baba, persze a szükséges vizsgálatok után.
A neten szerintem találsz róla további információkat!
Tudni kellene, hogy abban az 1 hétben, amikor össze szeretnétek hozni a babát, van e éppen peteérése.
Ez általában az utolsó menstruáció első napjától számítva 12-14. nap környékén van, ha 28 naposak a ciklusai (de ez nem törvényszerű).
Szuper ovulációs tesztekkel ki lehet mutatni!
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!