Kinek mennyi ido alatt jott ossze a baba? Milyen modszerrel, mit etettek, vitamint szedtettek? Elotte hogyan vedekeztettek es mennyire befolyasolta a teherbeesest?
Előtte óvszerrel védekeztünk. A férjemmel együtt multivitamint, C és D vitamint , valamint Omega 3-t szedtünk. Próbálkozás előtt három hónappal én Elevitre váltottam. Nem eszünk fehér lisztet és finomított cukrot tartalmazó ételeket. Napi 5-6 x eszünk kis adagokban és heti 3-4x sportolunk. Első hónapban sikerült a baba, most léptem a második trimeszterbe. 29 évesek vagyunk.
Sok sikert nektek is! :)
1 év után jött össze.
Módszer? Szex!
Előtte fogamzásgátlót szedtem hosszú évekig.
Fogantatás előtt hébe-hóba bekaptam 1 kismamavitamint, de rendszeresen csak a pozitív teszt napjától szedtem az elején.
Óvszerrel védekeztünk.
Én jobban odafigyeltem az étkezésemre és nem ittam alkoholt, csak alkalmanként fél puhár pezsgőt vagy bort.
Semmilyen "praktikát" nem vetettünk be, nem számoltunk, nem hőmérőztem, nem naptáraztunk, nem teszteltem minden hónapban.
A 7. hónapban nem jött meg, tehát a 6. próbálkozós hónapban fogant meg valamikor :-)
Én 25 voltam, párom 27
Nekünk elsőre összejött. Én már előtte elkezdtem szedni a folsavat és odafigyeltem az étkezésre.
Figyeltem a peteérésem (nekem kicsit fáj olyankor a hasam, onnan tudom mikor volt), előtte is és aznap is szexeltünk, nekem már a 10. dpo-n kimutatta a 2 csíkot a teszt :)
Sok siekrt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!