Peteérés utánni 7. napon hasfájás görcsölés ez a beágyazodás, lehet baba?
Figyelt kérdés
Peteérés napján együtt is voltunk utánna is fájt egy kicsit a hasam akkor volt pém..sok mindenből tudom..)
7.napra rá pedig fájt a hasam nem is kicsit..utánna enyhült...pénteken kell tesztelnem akkor lesz a 15.nap pé utánn..hol mindjárt megjön érzés van hol semmi..
Más tünetem nem igen van kicsit érzékeny a mellem..válaszokat köszönöm..lehet baba?
2013. máj. 13. 15:26
2/22 anonim válasza:
Ugyan igy vagyok :) drukkolok :)))) K.
3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm drukkolok én is!
2013. máj. 13. 18:16
4/22 anonim válasza:
Én is így vagyok!!Szoritok hogy baba legyen nálatok is!!:)
5/22 anonim válasza:
Jujj de izgi :) irjatok am fejlemenyeket :) K.
6/22 A kérdező kommentje:
Irok köszi holnap vagy pénteken teszt.))
2013. máj. 15. 10:25
7/22 anonim válasza:
Mar en is teszt lazban egek :) szerintem varok pentekig :)
8/22 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, majd írjatok!
Megy a drukk!
9/22 A kérdező kommentje:
Holnap tesztelek lehet korai de ellövőm...pé utánn 14 nap lehetséges hogy mutat valamit?
Drukk..
Valami tünet valakinél??
2013. máj. 15. 16:09
10/22 anonim válasza:
Semmit nem erzek.. Nincs mindjart megjon erzes, nincs hiszti... Mensi elott 1hettel mar szenvedek. Most semmi :) K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!