Más kismamáknak is sokat görcsöl a hasa?
A görcsölés és a keményedés nem jó már ilyen idős terhességnél!!!
Én 22 hetes korom óta görcsölgetek és keményedek minden nap,szednem kell a magnerotot és pihennem kell szigorúan!Akkor még én is zárt voltam(22 hetesen),azóta nem nézték meg,hogy nyílok-e.Azt mondta a kórházban nekem az ügyeletes főorvos,hogy ha nagyon erősen elkezdtek görcsölni,akkor hívjam a mentőt és irány a kórház.Szóval nem jelent túl jót,én is mindig meg vagyok ijedve,amikor elkezdek görcsölgetni.Csütörtökön reggel 7től este 5ig erősen görcsöltem és keményedtem is,de nem hívtam mentőt.Viszont holnap mennem kell a párommal be a kórházba,és megpróbálom megbeszélni az orvossal,hogy maradjak bent pár napot,és adjanak magnézium infúziót,mert nagyon nem szeretnék koraszülni!!
27+6 hkm
Sajnos én is ilyen "gyorsan keményedő" típus vagyok. /már 17 hetes korom óta irigykedve olvasom a 30x hetes kismamák kérdéseit, hogy ők most vajon keményedést éreznek, mert eddig nem tudták mi az/ na mindegy, nekünk ezt osztották:(
3*2 magnerotot szedek én is minden nap. Van amikor semmi bajom, de van, hogy semmit nem ér a havi 10e Ft-os mg.
Azt vettem észre magamon, hogy mikor hidegfront jön, vagy hó akkor már előtte elkezdek görcsölni és nincs az a mg mennyiség ami segítene. Annyit tudok tenni, hogy nézem az időjárás előrejelzést és próbálok előre tervezni. Ha lehet, ilyenkor csak pihenek/nálunk eddig havazott és úgy hallottam, érzem is, jön az utánpótlás:(/
Amúgy rendszeresen vizsgálnak engem is és teljesen zárt vagyok.
28+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!