Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13. hétben vagyok, alul fáj a...

13. hétben vagyok, alul fáj a hasam de nem görcsöl, nem tudom eldönteni mi is fáj. Lehet csak a méhnövekedéstől van?

Figyelt kérdés

Nem görcsölök és nem is olyan vészes csak kicsit kellemetlen...olyan mensis fájdalomra emlékeztet, meg kicsit nehézkes a hasam alul...

ciki de abban sem vagyok biztos hogy nem a beleim fájnak...leginkább a bugyim vonalában fáj...kicsit a hátamban is érzem...

szerintetek mi lehet ?

2013. jan. 31. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem vérzel vagy pecsételsz akkor szerintem normális...
2013. jan. 31. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 12 hetes vagyok és ma egész nap ugyanezek a tüneteim. Kicsit aggódom is, de hála égnek holnap reggel lesz uh, majd ott megmondják, hogy minden oké-e? Azzal nyugtatnak, hogy normális, nyúlnak a szalagok, stb. Nem emlékszem, hogy az első terhességemnél volt-e ilyen. Majd csak elmúlik :)
2013. jan. 31. 19:56
 3/3 A kérdező kommentje:

délután-este végig feküdtem, ma már semmi bajom szerencsére....

köszi hogy írtatok !!!!

2013. febr. 1. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!