Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napok óta fáj a hasamalja,...

Napok óta fáj a hasamalja, úgy is hogy szedem a magne b6-ot, nem görcsöl, de fáj. Szerintetek felkeressem az orvost?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány hetes vagy?

Szerintem váltsd le a magne b6-ot, mert nagyon kevés bent a magnézium. A magnerot a legjobb.

2013. febr. 4. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány hetes vagy,de azért mindenképpen említsd meg ezt az orvosodnak vagy keresd fel a védőnődet és beszéld meg vele.

26+6 hkm

2013. febr. 4. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak saját magamról tudnám eldönteni, hogy aggódok vagy nem. Magamon érzem, hogy mi fér bele és mi nem.

Ha aggaszt a helyzet, vagy úgy érzed, nem normális, akkor keresd fel az orvost.

Amúgy a Magne B6-ban tényleg alig van magnézium.

Én Magnesii Citricit szedtem, napi hármat, abban 500mg van, a magnerotban nem tudom mennyi.

2013. febr. 4. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
A magnerot is 500mg-os. 1-es.
2013. febr. 4. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, én is megnéztem. :o)

Bár a kísérő anyag nem ugyanaz, de a lényegben nem lehet nagy különbség.

2013. febr. 4. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Mennyi és milyen MgB6-ot szedsz? Nekem is van ilyen, az orvos nem nagyon foglalkozott vele - igaz, nem is harcoltam érte, mivel nem görcsöl, nem érzem természetellenesnek. Ha fáj, több magnéziumot veszek be. Sokszor csak le kell pihennem kicsit. Egy hét múlva megyek vissza az orvoshoz, akkor fogok rákérdezni újra. A mai uh-on (20. hét) minden ok volt.
2013. febr. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!