Van valaki akinek napokig eltartott a haskeményedés? Én már nem tudom mikor kemény és mikor nem. Tegnap is feszült a hasamalja ma is érzem, hogy nem az igazi.17 hetes km
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 11:57
1/6 anonim válasza:
Orvosod tud róla? Ha nem, szólj neki. Biztos, ami biztos. Nehogy kinyíljon a méhszáj ilyen korán. Nekem is sokat keményedett, 33. héttől nyitva volt a méhszájam, ezért feküdnöm kellett sajna.
2/6 anonim válasza:
16 hetes terhes voltam, amikor bekemenyedett es gorcsolt a hasam. Ez a masodik terhessegem, es mivel az elsovel ilyet nem tapasztaltam, 1 ora gorcs utan mentunk a korhazba. Kiderult, hogy a placenta egyelore tul alacsonyan van, es az okozza a gondot. Nem emelhetek nehezet es hirtelen, pihennem kell, es no szex. Ja, es magneziumot kell szednem, ha ismet panasz van. Szerintem menj orvoshoz, mert 17 hetesen meg nem szabadna igy kemenyednie.
3/6 A kérdező kommentje:
Szóltam neki, azt mondta szedjek rá MagneB6-ot. Mondta ha nem múlik akkor menjek be hozzá. Csak már tényleg nem tudom, hogy be van e feszülve a hasam még vagy csak a méh növekedése miatt érzem ezeket a dolgokat. A haskeményedésnél teljesen kemény az egész has, mint a kő?
2010. máj. 21. 12:05
4/6 anonim válasza:
Azt szerintem észreveszed, ha keményedik. Egy kemény 'dinnye' lesz az egész, és kellemetlen érzés is akár.
5/6 anonim válasza:
Vegyél be 1-2 szem Magne-t ! Ha ellazul a hasad,úgyis érezni fogod.És pihenj le.Hát nekem csak egyszer keményedett be a köldököm mellett,az olyan volt mint a kő.De csak pár másodpercig tartott.
6/6 anonim válasza:
Szia! a magne B6 helyett ajánlom a béres magnéziumot, 1 szemében annyi van mint 5 szem magne b6-ban, sokkal jobban megéri. napi 1 mehet, és plusz ha nagyon keményedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!