Haskeményedés ellen mit lehet tenni? Mi az a határ amikor már kórházba kell menni?
Hát én nem hiszem, hogy az orvosok lennének tévedésben...
Nem ismerem a M. citricit, de nincs beleírva a tájékoztatójába a maxmális napi adag?
Ha rendszeres és fájdalmas a keményedés, én biztos orvoshoz mennék bár nem tudom hány hetes vagy. Ha 37 akkor már nem. Jöjjön ha akar. Ha huszonpár akkor nagyon figyelnék magamra.
Nekem kb onnantól volt keményedésem minden nap többször is, mikor már ficánkolt a baba.
Soha nem fájt, de féltem tőle, mert aztmondta mindenki, hogy elősegítheti, hogy idő előtt kinyíljon a méhszáj.
Tehát Magnesii Citricit szedtem mégpedig 3*2-t.De csak a 36.hétig.
Nekem segített valamicskét, bár így is volt keményedésem elég sok, de mindig hamar elmúlt.A 36. hét után egyre több volt.
40+5-re szültem makkegészséges kislányt 3600 grammal és 53 cm-el.
Teljesen zárt máhszájjal mentem be a kórházba, 7,5 óra alatt tágultam ki teljesen.(32.héttől málnalevél teát ittam).
7 hós lesz a lányom elsején:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!