Peteérés utánni 7. napon hasfájás görcsölés ez a beágyazodás, lehet baba?
Figyelt kérdés
Peteérés napján együtt is voltunk utánna is fájt egy kicsit a hasam akkor volt pém..sok mindenből tudom..)
7.napra rá pedig fájt a hasam nem is kicsit..utánna enyhült...pénteken kell tesztelnem akkor lesz a 15.nap pé utánn..hol mindjárt megjön érzés van hol semmi..
Más tünetem nem igen van kicsit érzékeny a mellem..válaszokat köszönöm..lehet baba?
2013. máj. 13. 15:26
11/22 anonim válasza:
4-es voltam!Nálam sincs semmi extra tünet talán annyi, hogy ilyenkor már pattanásos vagyok de most egy sincs:) Péntekig én is várok a teszttel:) megy a drukk mindenkinek:) A
12/22 A kérdező kommentje:
Én nem vártam megcsináltam egyértelmúen negativ..(((
Nektek drukkolok!!!
2013. máj. 16. 05:32
13/22 A kérdező kommentje:
Zuhanyzás utánn megint megnéztem olyan mintha lenne ott még egy csikocska a legbisztosabb ha tesztelek pár nap mulva...még nem adom fel..)
2013. máj. 16. 06:17
14/22 anonim válasza:
En se birtam magammal es hat persze h volt itthon teszt :) megcsinaltam most... Mintha.... Es forgatni kell h lehessen latni... Holnap ujra probalkozom :) xepilt hasznalok, lehetseges h korai volt. Soot azt irjak rola sokan h csak kesobb mutatja ki.. De rossz varni :(
15/22 anonim válasza:
Mig nem jon meg addig van remeny :) 10es tesztet kellene vennunk :) ismet K.voltam ;)
16/22 A kérdező kommentje:
Melyik a 10 es teszt?Én corax ot csináltam..
nekem nem kell forgatni de baromi halvány..
Jövőhéten tesztelek ujra még nem bizom el magam....
olyan a hasamba mintha mindjárt meg akarna jönni már 5 percenként megyek wc re...
2013. máj. 16. 09:35
17/22 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy 25 öst egyértelmüen pozi!
2013. máj. 18. 14:03
18/22 anonim válasza:
Gratulálok!!!:) Vigyáz magadra!!:) Sajna nekünk már csak a következő hónap ad majd újra esélyt!! A.
19/22 A kérdező kommentje:
Köszi!Drukkolok nektek!!!
2013. máj. 18. 15:03
20/22 anonim válasza:
Gratulalok :))))) nekem meg nem jott meg, bar elegge felvagyok puffadva azota nem teszteltem, varok 2-3napot, ha nem jon meg. Ha nem sikerul marad a kov.honap ;) K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!