Duphaston szedése, sem menzesz, sem baba?
A ciklis 23. napjától (sajnos egy kicsit későn?) szedem a Duphastont a baba megtartására.Sajnos volt már egy vetélésem (van egy kis 3 évesünk és kb. 8 hónapja próbálkozunk, igaz ebből a missed ab után 3 hónapig nem lehetett). Ápr. 12-én volt az utolsó menzeszem, 30 naposak (voltak?)a ciklusaim. 3 X 1 Duph.-t szedek, tegnap nem jött meg, ma teszteltem és neg. lett.
Tehát sem baba, sem terhesség:-( 29-én voltunk utoljára együtt. Már eltelt azóta 14 nap. Ki kellene mutatnia már, ha terhes lennék. Ugye?
Vélemények?
Tegnap beszéltem a dokimmal, azt mondta, hogy hagyjam abba a Duphastont, bár amikor felírta, akkor arról volt szó, hogy addig szedjem, amíg meg nem jön a menzeszem. Szóval tök jó!! Sajnos nem ismerem a gyógyszert, az első babánk azonnal összejött, bár a 32. napon még semmit nem mutatott a teszt (akkor 28 naposak voltak a ciklusaim), sőt a doki uh-val is úgy látta, hogy nincs baba, ezért felírt valami hormont, hogy megjöjjön a menzeszem, elmentünk nászútra, vittem magammal egy csomó betétet, csak nem jött meg!! A második héten hányingerrel kezdtem küzdeni, mire hazajöttünk, már 7,5 hetes voltam:-)
Amikor megkérdeztem, hogy nem ártott e a gyógyszer a babának, arra azt felelte, hogy amikor még nem voltak tesztek, ezzel állapították meg néha, hogy csak vacakol valami, vagy baba van. Ha ez a gyógyszer nem hozza meg, akkor baba van. DE akkor május 1.-jén voltunk együtt és május 6-án kellett volna megjönnie, valami kósza ovuláció volt. Most a ciklus 18. napján voltunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!