Valaki closty kúra alatt van?
de jóóó!
mióta? nekem most volt a harmadik, mult szomb kaptam tüszörep.szurit,30mmes volt a tüszö-6,7a hártya.nálad mi a helyzet?
30 mm-es? Nem túl nagy? Nekem azt mondták max 23 mm, mert utána már elöregszik és nem lesz jó minőségű. Reméljük te kivétel vagy. Nekem 22 mm-es volt, másnap magától megrepedt, a hő is mutatja.
Első voltam
Ezt a gyógyszert minden orvos máskép szedeti be. sajnos.
Az első dokim a ciklusom 5. napjától kezdve napi 1 szemet javasolt öt napon át.. Nem is használt.
Aztán az az orvos (sorban a hatodik) aki végül segített, az a ciklusom 2. napjától napi 2 szemet öt napon át.
A második clostys hónapban terhes is lettem.
Szia!
Én is most kezdtem el szedni a clostit. A 3. naptól napi 2 x 0,5-et! Nem nagy mennyiség, de ennek is durván érzem a hatását. Ma vagyok a 14. napon és tegnap pl. úgy éreztem hogy szétreped a hasam, úgy feszített hogy az hihetetlen. Szokott lenni ovufájdalmam, de ez most valahogy más volt... Szóval a két hét múlvára nem várom... Tegnap együtt voltunk a párommal, igaz az ovu teszt még negatív volt. Szerintem mára válik pozitívvá, mert már csak egy kicsi hiányzott hogy egyforma erős legyen a két csík.
Drukkolok nektek!!! Sikerülnie kell!!!!!!!!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!