Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki closty kúra alatt van?

Valaki closty kúra alatt van?

Figyelt kérdés
Olyanokkal szeretnék ,,beszélni,,akiknek van tapasztalata a clostyval kapcsolatban.vagy éppen ök is most probálkoznak:)
2013. máj. 11. 19:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én alatta vagyok és próbálkozunk:)
2013. máj. 11. 20:12
 2/21 A kérdező kommentje:

de jóóó!

mióta? nekem most volt a harmadik, mult szomb kaptam tüszörep.szurit,30mmes volt a tüszö-6,7a hártya.nálad mi a helyzet?

2013. máj. 11. 20:34
 3/21 anonim ***** válasza:
Nekem a múlt hónapban járt le a 3. hónap,2.hónap pozitiv teszt,csak sajnos nem maradt meg.De nagyon jó gyógyszer,és én a szedése közben jöttem rá hogy mi az ami még nem jó.Sok sikert :)
2013. máj. 11. 20:40
 4/21 A kérdező kommentje:
de jo neked, hogy pozitiv lett.te legalább már reménykedhetsz. néz uh-án a doki?
2013. máj. 11. 20:45
 5/21 anonim ***** válasza:

30 mm-es? Nem túl nagy? Nekem azt mondták max 23 mm, mert utána már elöregszik és nem lesz jó minőségű. Reméljük te kivétel vagy. Nekem 22 mm-es volt, másnap magától megrepedt, a hő is mutatja.

Első voltam

2013. máj. 11. 20:48
 6/21 A kérdező kommentje:
az elsö nekem is 20-22 mm volt.a doki azt mondta lehet akár 40mmes is a closty miatt.kaptam szurit szomb du 2kor, ez 36ora mulva repesztett, éreztem is mert kicsit fájt.együtt voltunk elötte pár orával meg másnap is..hát nem tudom, most várok....semmit nem érzek, bár nem tudom kéne éreznem 6nap után bármit is.neked a méhnyhártyát mérte?
2013. máj. 11. 20:52
 7/21 anonim ***** válasza:

Ezt a gyógyszert minden orvos máskép szedeti be. sajnos.

Az első dokim a ciklusom 5. napjától kezdve napi 1 szemet javasolt öt napon át.. Nem is használt.

Aztán az az orvos (sorban a hatodik) aki végül segített, az a ciklusom 2. napjától napi 2 szemet öt napon át.

A második clostys hónapban terhes is lettem.

2013. máj. 11. 21:17
 8/21 anonim ***** válasza:
3-as vagyok.Ciklus 2.napjától szedtem és igen nézett uh-n.Még a felritkulást is látta mensi előtt 2 nappal,ezért mertem ilyen korán tesztelni.De nagy csalódás volt mikor megjött.Időközben a duphaston nevű progeszteron tartalmú gyógyszert is felírta,hogy ne menjen el,de eddig még nem sikerült.De érzem hogy hamarosan pozit tesztelek újra és az már az is marad! :))
2013. máj. 11. 21:32
 9/21 A kérdező kommentje:
de jo lenne, szoritok!!nekem utrogestant kell használnom,10 napig aztán teszt.egyenőlre semmi jele, de reménykedek,6napja volt repedésem.
2013. máj. 11. 22:59
 10/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is most kezdtem el szedni a clostit. A 3. naptól napi 2 x 0,5-et! Nem nagy mennyiség, de ennek is durván érzem a hatását. Ma vagyok a 14. napon és tegnap pl. úgy éreztem hogy szétreped a hasam, úgy feszített hogy az hihetetlen. Szokott lenni ovufájdalmam, de ez most valahogy más volt... Szóval a két hét múlvára nem várom... Tegnap együtt voltunk a párommal, igaz az ovu teszt még negatív volt. Szerintem mára válik pozitívvá, mert már csak egy kicsi hiányzott hogy egyforma erős legyen a két csík.

Drukkolok nektek!!! Sikerülnie kell!!!!!!!!!! :))

2013. máj. 12. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!