3 havi closty kura után mi a következő lépés?
Gondolom a Closty mellé kaptál beágyazódást segítőt gyógyszert is ugye? Én Duphastont kaptam. Mert ha nem elég vastag a fal, akkor hiába lesznek szép érett tüszőid, nem tud megtapadni a pete.
Én most tartok másodszorra az első Closty hónapomnál. Az elsőnél egyből pozitív lett a teszt, de nem marad meg sajnos.
Szoktak Closty helyett más gyógyszert kipróbáltatni, hátha csak az a gyógyszer nem hatásos. Nekem is ajánlott mást a doki, de majd csak a következő hónapban próbáljuk ki.
Egyébként a következő lépés az inszem lenne, de én még azt ajánlom, hogy próbálkozzatok kicsit (ehhez kell átjárhatósági is). Sokaknak 5-6 Clostys hónap után sikerült.
Egymás után 3 hónapig lehet Closty-t szedni, bár sajna sok doki nem tudja, meg úgy, ahogy az 1. hsz-ó írta.
Closty utáni ciklusaid is normális hosszúságúak? Mert amíg szeded, addig azok biztos.
Hormonjaid nézve lettek előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!