Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 havi closty kura után mi a...

3 havi closty kura után mi a következő lépés?

Figyelt kérdés
Vagy akkor még adnak 1-2 hónapot hátha spontán sikerül? 2éve nem sikerül teherbe esnem.ez volt az első closy kúrám.3hónapig szedtem.A ciklusom rendbe rakta.
2012. júl. 4. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom a Closty mellé kaptál beágyazódást segítőt gyógyszert is ugye? Én Duphastont kaptam. Mert ha nem elég vastag a fal, akkor hiába lesznek szép érett tüszőid, nem tud megtapadni a pete.

Én most tartok másodszorra az első Closty hónapomnál. Az elsőnél egyből pozitív lett a teszt, de nem marad meg sajnos.

Szoktak Closty helyett más gyógyszert kipróbáltatni, hátha csak az a gyógyszer nem hatásos. Nekem is ajánlott mást a doki, de majd csak a következő hónapban próbáljuk ki.

Egyébként a következő lépés az inszem lenne, de én még azt ajánlom, hogy próbálkozzatok kicsit (ehhez kell átjárhatósági is). Sokaknak 5-6 Clostys hónap után sikerült.

2012. júl. 4. 09:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Bromot kaptam.De érdemes még várni?
2012. júl. 4. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Egymás után 3 hónapig lehet Closty-t szedni, bár sajna sok doki nem tudja, meg úgy, ahogy az 1. hsz-ó írta.

Closty utáni ciklusaid is normális hosszúságúak? Mert amíg szeded, addig azok biztos.

Hormonjaid nézve lettek előtte?

2012. júl. 4. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok, remélem nézték is a tüszőidet, hogy alakulnak, meg tüszőrepesztőt is kaptál, Másként nem sokat ér a Closty.
2012. júl. 4. 10:24
 5/7 A kérdező kommentje:
igen nézték a hormonokat.és ennek függvényében írták fel.Azt mondta a doki h ő megmerné azt is kockáztatni,h várjunk még.De erre mondtam h ne várjunk,mert 70napra menstuálok.Jártam uh-ra volt tüszőrepim is.Hőmérőztem.Együtt vagyunk akkor mégis de nem sikerül.Tüszőrepesztőt nem kaptam.
2012. júl. 4. 10:37
 6/7 A kérdező kommentje:
32 naposra beállt a ciklusom.És már szeretnénk tovább lépni.
2012. júl. 4. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
2 év... te jó isten!!! remélem nekem nem kell majd eddig várnom! ez a 3 hónapunk, hogy próbálkozunk, de már most eléggé el vagyok kenődve! neked nagyon nagyon sok sikert kívánok és kitartást! keress fel akár több dokit is! ha pesti vagy, ajánlanám Hamvas Ferencet, nagyon jó szakember.
2012. júl. 4. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!