Kevés sperma + PCOS. Mi a következő lépés?
Sziasztok! Már két éve várjuk a csodánkat. Kiderült nálam a PCOS, de kezeljük a hármas kezeléssel, peteérés, jó ciklusok vannak + hátrahajló a méhem. A baba nem jött. Párom tegnap volt spermavizsgálaton, és a doki csak annyit mondott, hogy kevés a sperma. Nem mondott számokat semmit :( Jövőhéten kell neki visszamenni.
A kérdésem az, hogy mi a következő lépés? Inszem? Lombik? Vagy mi? És merre induljunk el?
Bennem már kezd meghalni a remény :(
Nálunk is ez volt, csak sokkal több évet vártunk a babára.
Elmentünk dokihoz, inszeminációm volt és babás lettem azonnal :)
menj te is és csináljatok inszeminációt. Hatalmas esély!!!!
Nekem is PCOS-em van, páromnak nem volt tökéletes az eredménye. Végül kiderült, hogy megölöm a spermákat. Inszemináció kellett. Ezt sok nőgyógyász megcsinálja, kérdezz rá a Tiédre vagy ahol laksz, ott ki csinál inszemet. Bár az inszemhez is megvan mennyi sperma kell (nem tudom, ebbe nem mélyedtem bele).
Mi a bp-i Kaáliban csináltattuk, mert akihez irányított az akkori nődokim, nem volt simpatikus. Azóta kiderült, más is csinál inszemet nálunk.
Inszeminációhoz kell petevezeték-átjárhatósági vizsgálat mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!