Valaki closty kúra alatt van?
Figyelt kérdés
Olyanokkal szeretnék ,,beszélni,,akiknek van tapasztalata a clostyval kapcsolatban.vagy éppen ök is most probálkoznak:)2013. máj. 11. 19:39
11/21 anonim válasza:
Én is most kezdtem és két hét mulva nem-várom.Nekem is ez az leső honapom,és én már most 3x1et szedtem,mert azt irta fel a dokim.2 napja szétfeszül a méhem,tanácstalan vagyok,de ugy olvastam náletok,hogy ez csak jo jel ugye?tegnap volt a 14.napon,együtt is voltunk...hiszem hogy sikerül..szoritok nektek is nagyon!!
12/21 A kérdező kommentje:
de jo, hogy többen is vagytok.majd írjatok, hogy mi újság:)
nekem most kell majd megjönni hétvégén, utrogestant is használok, de érzem h megint nem sikerült, sajni:((
szoritok nektek:)
2013. máj. 16. 21:12
13/21 A kérdező kommentje:
nem tudom nézitek-e még ezt az oldalt, képzeljétek pozit teszteltem:)szerdán megyek orvoshoz.ez volt a 3dik clostys hónapom.remélem megmarad:)
2013. máj. 23. 19:35
15/21 anonim válasza:
10.vagyok!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!! De jó neked!!!!!
Mikorra nem vártad?? Nekem hétfőn kellene nem megjönnie....
16/21 anonim válasza:
Gratula :)Nagyon vigyázz magadra.Én jövöhétre nem várom,de ez még csak az első clostys honapom.Tegnap viszont azt mondta a dokim,hogy sziv alaku a méhem :( teljesen belebetegedtem....
17/21 A kérdező kommentje:
a szív alakú mit jelent, nem mondta?
amugy nem tudom mikor jött volna meg mert én utrogestant használok és az elvileg nem engedi megjönni.
szerdán este megyek dokihoz, hát remélem minden ok.
most nagyon megvagyok fázva, de olvastam több helyen is h vkin igy jön ki.szoritok nektek:)
2013. máj. 25. 18:30
18/21 A kérdező kommentje:
ja és ha vki pozit tesztel irjon, h tudjak gratulálni:))
2013. máj. 25. 18:33
19/21 A kérdező kommentje:
sziasztok!
Szerda este voltam dokinál, és 11mmes petezsákot látott, 2 hét mulva megyek, remélem lesz szivhang is:)))
2013. máj. 31. 17:25
20/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Gratulálok! És mindenkinek kitartást kívánok. Én a második kúra után vagyok, az elsőben nem lett egy fia petém sem 2x1 closty mellett. A doki duplázott (2x2), ettől lett 1 érett petém. Megesz az ideg ebben a várakozásban és most ilyen hozzászólásokat olvasgatok, hogy egy kicsit lehiggadjak. Rémes ez a szakasz, mikor reménykedik az ember, és minden apró változásnak őrült jelentőséget tulajdonít. Egyszerre legyél pozitív, és ne éld bele magad. Gondolom ezt mi, tervezetten peteérlelők mind átéljük, csak olyan jó volt "kikiabálni" a világba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!