Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A parommal szeretkeztem a...

A parommal szeretkeztem a menstruaciom alatt, a masodik napon, elment bennem. Mi lessz? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez majd hamarosan kiderül. Védekezés nélkül bármikor megvan az esély a terhességre, menstruáció alatt is.
2013. máj. 10. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Van ra esely, de eleg keves!
2013. máj. 10. 19:40
 3/7 A kérdező kommentje:
en egyben felek is tole,de egyben akarom is mindennel jobban a babat.volt mar egy vetelesem,ettol felek a legjobban :(
2013. máj. 10. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi a párommal 5 hónapja csináljuk úgy, hogy ha menstruálok, akkor belém élvez. Szeretnénk babát, de ő még várna vele, anyagiak miatt. Nem estem még így teherbe, de legbelül minden aktusnál reménykedem. Amúgy sem védekezünk sehogy, amikor nincs meg a mensim, megszakításos módszert alkalmazzuk.

Esély van rá, de nagyon kevés...

2013. máj. 10. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
ezzel en is ig vagyok,en is szeretnem de o meg varna vele :(es o ugy gondolja h anyagiak miatt nem lehet...es meg nem akarjak...eroltessem?????vagy varjak vele???
2013. máj. 10. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Eroltetni nincs ertelme! Egy emberi eletrol lenne szo, illetve a parod bizalmat is elvesztened, ha csunyan mondva felcsinaltatnad vele magad a tudtan kivul. Erre a kapcsolatotok is ramehet, ha erolteted. Ha veletlenul becsuszna, az mar mas...de igy szerintem neked is tiszta maradna a lelkiismereted!
2013. máj. 10. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Ami a babakérdés anyagi, és érzelmi részét illeti, azt beszéld meg a pároddal. Bárhogy szeretnéd is, ebben mindkettőtöknek egyforma szavazati joga van. Nagyon nem szerencsés egy férfit kész helyzet elé állítani, még ha fizikailag te "birtoklod" a gyereket 9 hónapon át.

A menstruáció a ciklusnak az az időszaka, amikor a megtermékenyítés hiányában lelökődik a nyálkahártya, hogy a következő hónapban megújulva várja a következő petesejt beágyazódását. Ez hormonálisan teljesen más folyamat, mint az ovulációs napoké, amikor megnő a teherbeesés lehetősége, és a méhnyálkahártya a legalkalmasabb a beágyazódásra. Tehát nagyon kicsi a valószínűsége, de nem ok nélkül mondják, hogy védekezés nélkül a terhesség esélye soha nem 0%. Ez pedig a menstruáció időszakára is igaz. Azért ha sikerül döntésre jutni gyerekügyben, akkor a mensi napjait higiénés okokból okosabb kihagyni, és inkább a ciklus közepe tájára időzíteni a szexet.

2013. máj. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!