Ki nem várja a napokban?
Figyelt kérdés
én tegnapra nem vártam eddig nem is jött meg.tegnap reggel megjön érzésem volt,azt hittem megjön de nem.tesztet viszont nem akarok csinálni,csak akkor ha vasárnapig nem jön meg.#uzu
2013. máj. 15. 14:47
41/43 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.ne keseredj el.gondolj arra hogy mindig van egy új hónap.nkünk sem jött össze a baba ebbe a hónapba.de remélem a következő hónap a miénk lesz.ne add fel.a kisfiamra 8 hónapot vártunk.tudom hogy érzed most magad.hidd el hamarosan összejön a baba
2013. máj. 22. 11:14
42/43 anonim válasza:
annyiban vagy előnyben hogy tudod neked lehet gyereked...nekem ez volt 8 hónap és semmi lehet sohasem lehet...:(
43/43 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.a kisfiam 8 hónapra jött össze.már nekem is ilyen gondolataim voltak,hogy lehet nem lehet gyerekem stb.aztán megnyugtatásképpen elmentem a nőgyógyászhoz mondtam neki hogy babát szeretnénk de nem jön össze.megvizsgált minden rendben volt.és utána össze is jött a baba.van akinek az első hónapban összejön és vagyunk mi akinek idő.ne gondolj ilyenekre és ne kenődj el ennyire.hidd el összefog jönni a baba hamarosan.bízz benne.dokinál amúgy voltál már?
2013. máj. 23. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!