Ki nem várja a napokban?
Figyelt kérdés
én tegnapra nem vártam eddig nem is jött meg.tegnap reggel megjön érzésem volt,azt hittem megjön de nem.tesztet viszont nem akarok csinálni,csak akkor ha vasárnapig nem jön meg.#uzu
2013. máj. 15. 14:47
1/43 anonim válasza:
Nekem ma van ez...még reménykedem...
2/43 A kérdező kommentje:
remélem összejön nektek a baba.szorítok neked.mióta próbálkoztok?
2013. máj. 15. 16:44
3/43 anonim válasza:
én holnapra nem várom, bár szerintem meg fog jönni,mert mensi szerű görcseim vannak,igaz nagyon enyhék..
4/43 A kérdező kommentje:
nekem tegnap reggel erős menszi fájásaim voltak,azt hittem megjött de nem.és még ma sem.ti mióta próbálkoztok?
2013. máj. 15. 19:22
5/43 anonim válasza:
nekünk ez az első próbálkozós hónapunk,ezért nem is élem bele magam, hogy sikerülhetett,mondjuk a melleim érdekesen szét akarnak durranni :) nektek hányadik hónapotok?
6/43 anonim válasza:
Én máj. 20 körülre nem várom :D Még csak április vége óta próbálkozunk. De reménykedem!!! Bár már kb. egy hete mellfájdalmam van, szinte egész hónapban fura alhasi " mintha meg akarna jönni", bár nem olyan erős, de olyan érzéseim voltak... Bizakodom :)
7/43 A kérdező kommentje:
remélem hogy sikerül nektek a baba.én nem hiszem hogy nekünk sikerült.az előbb kicsit furán fájt a hasam szóval lehet megjön.már van egy 22 hónapos kisfiunk aki 8 hónap után jött össze,most a kis tesóval ez a negyedik próbálkozós hónapunk.emiatt nem akarok tesztelni.mert akkor újból csalódok
2013. máj. 15. 21:46
8/43 anonim válasza:
Az első vagyok már 8 hónapja próbálkozunk...
9/43 anonim válasza:
A május 20-ra "nem várós" vagyok :) Sajna ma totál olyan alhasi fájdalmaim vannak, mint mikor meg szokott jönni :( Nagyon el is keseredtem, túlságosan bele éltem magam, hogy már az első hónapban sikerül, mert tényleg rá álltunk a dologra :( Vagy ha babás valaki akkor is érezhet ez időtájt hasonló fájdalmakat?
10/43 A kérdező kommentje:
nekem ma is fájt a hasam alja menszi szerűen de még mindig semmi.pedig már elkönyveltem magamba hogy tuti megfog jönni.amíg nem jön meg addig van remény.szorítok nektek
2013. máj. 16. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!