Ki nem várja a napokban?
#uzu
óóó istenem de örültem volna én is ha az első hónapban összejön...akkor még olyan boldog voltam, már teljesen ráparáztam úgy érzem kezdek szétcsúszni....
2013. máj. 16. 11:16
12/43 A kérdező kommentje:
ne idegeskedj.ha most nem akkor legközelebb sikerül.nekünk a kisfiunk 8 hónap után sikerült.most a kistesó is váratja magát.a kisfiamnál talán az is volt a baj hogy nagyon rágörcsöltem.és amikor azt mondtam hogy majd jön ha jönni akar akkor meg a következő hónapban egyből pozitívat teszteltem.
Én se várom május 20-ra!:)Mindenkinek megy a Drukk!!:) A.
2013. máj. 16. 11:34
14/43 A kérdező kommentje:
mi is drukkolunk neked.:)
15/43 anonim válasza:
Én is drukkolok Nektek!!!
Feltétlenül írjátok majd meg a fejleményeket :)
2013. máj. 16. 12:29
én vagyok az aki mára nem várta és nem is jött még :) de reggel érdekes bizsergést éreztem a hasamban..volt már valaki igy? ez mitől lehet?
M.
2013. máj. 16. 13:48
17/43 anonim válasza:
És neked ez hányadik próbálkozós hónap?
Én szinte egy hete érzem ezt a furcsa meg akar jönni sajgást a hasamban és a mellfájdalmat, 20.-ra nem várom, dehát nem tudom, félek bele élni magam. Máskor is fáj a mellem a menzesz előtt, de nem ilyen sokkal előtte, mert már több mint egy hete tök érzékeny, ma reggel pl. teljes olyan érzésem volt, hogy megjön, fájt a hasam, úgy ahogy szokott, pedig még csak a 24. napon vagyok...
2013. máj. 16. 13:57
18/43 A kérdező kommentje:
tesztet csináltatok már?nekem még mindig nem jött meg
Tegnap voltam a 28 napon, nem vártam:) Nem is jött meg, aztán ma teszteltem, halványan pozi reggeli és délutáni vizeletből is. Nekem csak annyi volt, hogy fájt a cicim, bár ugye ez menzi előtt is szokott, de ami árulkodó volt, hogy teljesen elszíneződött a mellbimbóm. Valamelyik nap fürdés közben magamra néztem és olyan furcsa volt valami, aztán rájöttem, hogy tiszta lilaszínű a mellem... Ekkor már gyanakodtam, csak nem mertem beleélni magam. A hasam szerencsére nem görcsöl, nincs menzi szerű érzésem sem. Ja csak idegbeteg vagyok, kiabálni tudnék mindenkivel néha:)))
2013. máj. 16. 14:42
ez az első próbálkozós hónapunk :) enyhe hányingerem van egész nap,kicsit idegesít is :/ meg szédölgök,de lehet csak valami fronthatás van..nem élem bele magam, inkább ugy állok hozzá, hogy nincs baba és akkor nem fogok csalodni ha megjon :) nektek valami tünet?használtok ovutesztet?
M.
2013. máj. 16. 14:55
Kapcsolódó kérdések: