Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki, aki a napokban...

Van itt valaki, aki a napokban nem várja? Mit éreztek?

Figyelt kérdés

Én elvileg holnapra nem várom(?), most vagyok a 34. napon.

Előző ciklusom 35 napos volt, előtte pedig majdnem 2 évig nem volt szoptatás és terhesség miatt. Szóval nem is tudok igazából mihez viszonyítani, mikor kellene megjönnie...

Egy hete mindjárt megjön érzésem van, de semmi. Ma du. negatív lett a tesztem. Állandóan pisilnem kell, ha 1 kortyot is iszom, és leszakad a derekam.

2012. febr. 19. 20:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szia én is holnapra nem várom...nem tudom mi lesz remélem nem jön meg ha minden jól megy akkor kedden tesztelek!!
2012. febr. 19. 20:43
 2/17 anonim ***** válasza:
Ma vagyok a 27. napon. Picit feszül a mellem, voltunk pe-kor együtt, mostanában elég folyós a váladékom ilyen nem szokott lenni, de már nem igazán reménykedem, több mint 1 éve próbálkozunk. Amúgy 31 naposak a ciklusaim, de van hogy 35 napig is kitolódik. Drukkolok nektek:)és magamnak is.
2012. febr. 19. 21:17
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem reggeli elsőből tesztelj(etek).
2012. febr. 19. 23:02
 4/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én tegnap, meg ma teszteltem negatívat. Holnapra nem várom. 8.án volt tüszőrepedésem, akkor reggel voltunk együtt apával, az előtti napokban nem. Sszóval lehet hogy ez a hónapom nem sikerült. 10.-es teszttel teszteltem, totál negatív. Tünetem egy kis görcsölés, egy kis farkaséhség, egy kis mell fájdalom. Szóval pont mint menzi előtt 1 nappal. :(
2012. febr. 20. 15:25
 5/17 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem jott meg,meg remenykedek..meg is faztam,talán ezért sem. Meg nem tesztelek,m a tegnap du-i egyértelmű negatív volt. Azt hiszem szerda reggel fogok. Bar nekem meg nem állt be a ciklusom szülés ota,úgyhogy ha késik,az meg semmire sem garancia...Drukkolok én is Nektek!! Hogy álltok?
2012. febr. 20. 15:38
 6/17 anonim ***** válasza:
Első vayok ma délbe teszteltem egy negatívat de a hőm nagyon szépen alakul tehát ha szerda reggelig nekem sem jön meg akkor szerdán első pisiből ismét tesztelek!!
2012. febr. 20. 17:17
 7/17 anonim ***** válasza:
15:25-ös vagyok. Ma reggel megjött. Sejtettem, hogy ez nem az én hónapom lesz. Majd a március! Nektek azért még szorítok.
2012. febr. 21. 14:23
 8/17 A kérdező kommentje:

Nekem meg nem jott meg,de a mai teszt is negatív lett...

Azt hiszem,inkább azert,mert meg nem állt be a ciklusom. Ne busulj,jön a tavasz;jókedv,sikerülni fog!:)

2012. febr. 21. 15:55
 9/17 anonim ***** válasza:
Második vagyok, még nekem sem jött meg, ma vagyok a 30. napon, de mivel nekem előfordul, hogy el húzódik, legkorábban 24-ére nem várom, de megvárom a 40. napig és ha akkor sem, akkor tesztelek. Nekem nagyon ritkán van egy pici mensi szerű fájás, icipicit érzem a mellemet is de ennyi. Drukkolok kedves kérdező és mindenki másnak is aki még nem várja.
2012. febr. 22. 06:58
 10/17 anonim ***** válasza:
sziasztok 1 vagyok még nekem sem jött meg hétfőre nem vártam hétfőn délben a tesztem negatív lett legközelebb szombaton tesztelek akkor már tuti lesz az eredmény és ha meg akar addigra meg is jön ha nincs baba!!szurkolok mindenkinek!!
2012. febr. 22. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!