Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik a napokban nem várják...

Akik a napokban nem várják éreztek más tüneteket mint menszi előtt?

Figyelt kérdés
Nekem mintha másképp lenne érzékeny a mellem és húzó deréktáji és hasi fájdalmam is van. Vagy ezeket a nem megszokott tüneteket okozhatják a teák és a barátcserje?
2009. okt. 25. 09:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
[link] Szia én keddre nem várom,de szerintem megjön.Azért még bizakodom.A cici és has fájás meg van de máskor is szokott lenni.Múlt hónapba késett 5 napot,azt hittem végre sikerült de nem.
2009. okt. 25. 09:34
 2/13 anonim ***** válasza:
28-ára nem várom, de tuti megjön, mivel a hőm esett. Amúgy semmi tünetem sincs. Nem fáj a hasam, sem a melleim.
2009. okt. 25. 09:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Én ciklusom 51napján vagyok,3-4 hete furán fájnak a melleim,a mellbimbóim pedig pár napja fájnak nagyon,ma éjszaka rá se bírtam feküdni,a póló érintése is elviselhetetlen.Én is 3 hete szedek barátcserjét,nem tudom ettől van-e ez a mellfájás.Tesztet még nem csináltam,várok még vele,mert lehet csak a menszeszem akar ilyen nehezen megjönni,mert nekem sose rendszeres,mióta abbahagytam a gyógyszert,Orvosnál voltam vele,de semmi hormonprobléma.Úgyhogy minden hónapban,az a kérdés vajon most terhes vagyok,vagy csak a menszesz akar ilyen nehezen megjönni?!Csak az a furcsa most,hogy olyan másképp fájtak a melleim,szóval nem tudom,hamarosan kiderül!Minden jót neked!
2009. okt. 25. 10:23
 4/13 anonim ***** válasza:

28-ra nem várom, görbém:

[link]

23. napon csinált ovuteszt majdnem olyan erősségű, mint a kontroll csík, de sztem mivel halványabb kicsit, az még nega. Szóval abbahagytam a teázást, mert szerintem az amúgy normális ciklusomat fenekestől felforgatta. Szerintetek elképzelhető, hogy ennyire kitolta a pé-met? Most kicsit feljebb ment a hő, de ez annak is köszönhető sztem, hogy később keltem. Amúgy nekem azt mondták, hogy 1 óra eltérés még nem mérvadó, mert az kb. 1 tizedet jelent, ha több, az már lényeges. De tojcsim is csak hó végefelé volt, 1 napig, szóval nem értem. Ha fennmarad, betudom késői pé-nek, de akkor nem tudom, mikor fog megjönni, ha lemegy, akkor sztem nem is volt pé-m.

2009. okt. 25. 10:23
 5/13 anonim ***** válasza:

sziasztok:)

én 4 nap múlva nem várom itt a görbém is!

nekem csak lent finoman fájdogál de ki tudja miért és már nem értem a testem:)

[link]

2009. okt. 25. 11:12
 6/13 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok a negatív ovu tesztem egy nappal előrébb van csak elírtam és még lusta voltam átírni:))
2009. okt. 25. 11:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsó!Neked már kimutatná a teszt,nagyon szép a görbéd,és a 14. luteális napodnál jársz.Szerintem pozitívat fogsz tesztelni!;)
2009. okt. 25. 18:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Mikor teszteltek? Írjátok meg az eredményt jó?
2009. okt. 26. 07:05
 9/13 anonim ***** válasza:
11:12-es vagyok azóta is 37,1-en van a görbém majd megírom ha teszteltem:)és köszike
2009. okt. 28. 15:42
 10/13 anonim ***** válasza:
sziasztok ma reggel pozitívat teszteltembár még nem hiszek neki:) itt a görbém is:) [link]
2009. okt. 29. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!