Akik a napokban nem várják éreztek más tüneteket mint
menszi előtt?
Figyelt kérdés
Nekem mintha másképp lenne érzékeny a mellem és húzó deréktáji és hasi fájdalmam is van. Vagy ezeket a nem megszokott tüneteket okozhatják a teák és a barátcserje?
[link] Szia én keddre nem várom,de szerintem megjön.Azért még bizakodom.A cici és has fájás meg van de máskor is szokott lenni.Múlt hónapba késett 5 napot,azt hittem végre sikerült de nem.
2009. okt. 25. 09:34
2/13 anonim válasza:
28-ára nem várom, de tuti megjön, mivel a hőm esett. Amúgy semmi tünetem sincs. Nem fáj a hasam, sem a melleim.
2009. okt. 25. 09:36
3/13 anonim válasza:
Én ciklusom 51napján vagyok,3-4 hete furán fájnak a melleim,a mellbimbóim pedig pár napja fájnak nagyon,ma éjszaka rá se bírtam feküdni,a póló érintése is elviselhetetlen.Én is 3 hete szedek barátcserjét,nem tudom ettől van-e ez a mellfájás.Tesztet még nem csináltam,várok még vele,mert lehet csak a menszeszem akar ilyen nehezen megjönni,mert nekem sose rendszeres,mióta abbahagytam a gyógyszert,Orvosnál voltam vele,de semmi hormonprobléma.Úgyhogy minden hónapban,az a kérdés vajon most terhes vagyok,vagy csak a menszesz akar ilyen nehezen megjönni?!Csak az a furcsa most,hogy olyan másképp fájtak a melleim,szóval nem tudom,hamarosan kiderül!Minden jót neked!
23. napon csinált ovuteszt majdnem olyan erősségű, mint a kontroll csík, de sztem mivel halványabb kicsit, az még nega. Szóval abbahagytam a teázást, mert szerintem az amúgy normális ciklusomat fenekestől felforgatta. Szerintetek elképzelhető, hogy ennyire kitolta a pé-met? Most kicsit feljebb ment a hő, de ez annak is köszönhető sztem, hogy később keltem. Amúgy nekem azt mondták, hogy 1 óra eltérés még nem mérvadó, mert az kb. 1 tizedet jelent, ha több, az már lényeges. De tojcsim is csak hó végefelé volt, 1 napig, szóval nem értem. Ha fennmarad, betudom késői pé-nek, de akkor nem tudom, mikor fog megjönni, ha lemegy, akkor sztem nem is volt pé-m.
2009. okt. 25. 10:23
5/13 anonim válasza:
sziasztok:)
én 4 nap múlva nem várom itt a görbém is!
nekem csak lent finoman fájdogál de ki tudja miért és már nem értem a testem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!