Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik a napokban nem várják...

Akik a napokban nem várják éreztek más tüneteket mint menszi előtt?

Figyelt kérdés
Nekem mintha másképp lenne érzékeny a mellem és húzó deréktáji és hasi fájdalmam is van. Vagy ezeket a nem megszokott tüneteket okozhatják a teák és a barátcserje?
2009. okt. 25. 09:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szívből gratulálok. Most teszteltél előszőr? Nekem 13-14én volt ovulációm és még tegnap reggel negatívat teszteltem. De olyan másképp fáj a hasam alja. Néha bal oldalt szúrkál, aztán meg olyan érzésem van, mintha hideg vízbe lettem volna sokáig és úgy fájdogál a hasam alja mint olyankor szokott. Ez lehet babás tünet?
2009. okt. 29. 06:30
 12/13 anonim ***** válasza:
A pozitív tesztelőnek nagyon gratulálok, jó egészséget, vigyázz nagyon magatokra!
2009. okt. 29. 08:07
 13/13 anonim ***** válasza:

sziasztok én a pozitiv tesztelős vagyok még nagyon nem merem elhinni majd ha látom is:)

de köszönöm a jó tanácsokat:)

nekem nagyon más ott lent,kicsit morbidan olyan mintha belül össze lennék varrva és mikor hirtelen mozgok be is húz keményenmeg ma reggel kicsit rosszul voltam,a mellemen semmi inkább csak olyan kényelmetlen hog ott van:)máshogy nem tudnám jellemezi:)

nagyon bízok benne hogy babás vagyok tényleg:)

2009. okt. 29. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!