Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalatok alapján sokaknál...

Tapasztalatok alapján sokaknál erősíti fel az első napokban a Viburcol kúp a tüneteket?

Figyelt kérdés
16,5 hónapos kislányom nagyon rosszul alszik. Lehet a foga is, de inkább nyugtalanság. Ilyenkor felébred és kb. 3 óra, amire valahogyan vissza tudjuk altatni. Ez már mindhármunkat kikészít. Vettem már Viburcol kúpot, de egyelőre nem mertem beadni neki, mert félek attól, hogy az első napokban felerősíti a nyugtalanságát. Tudom, hogy egyedi, hogy nála hogy lesz, de kíváncsi vagyok arra, hogy akik használták/használják hányuknál erősítette fel a tüneteket? Vagy ez ritkább?
2009. okt. 7. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia.nálunk igen,meg a bogyók is.az első napok rosszak voltak aztán meggyugodott használt a szer.ma már ha szünetet hagyok és ujból kezdem se erősíti fel.addig adjál mellé valami más fájdalomcsillapítot is.hogy használjon az addig.
2009. okt. 7. 09:01
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! ok, adok akkor dentinoxot, persze ez is akkor ok, ha a foga.... de már magam sem tudom mi ez. :( nappal egyébként semmi gondja nincs, most is jókedvű.
2009. okt. 7. 09:09
 3/4 anonim ***** válasza:
minden homeós szer 2-3 napig felerősti a tüneteket, ez természetes. aztán elmúlik:)
2009. okt. 7. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nincsenek kivételek, hanem minden esetben? Ha a chamomillát már adom neki 3 napja, akkor azzal esetleg ellensúlyozhatom a felerősödést?

Köszönöm a válaszod!

2009. okt. 7. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!