Van itt valaki, aki a napokban nem várja? Mit éreztek?
Én elvileg holnapra nem várom(?), most vagyok a 34. napon.
Előző ciklusom 35 napos volt, előtte pedig majdnem 2 évig nem volt szoptatás és terhesség miatt. Szóval nem is tudok igazából mihez viszonyítani, mikor kellene megjönnie...
Egy hete mindjárt megjön érzésem van, de semmi. Ma du. negatív lett a tesztem. Állandóan pisilnem kell, ha 1 kortyot is iszom, és leszakad a derekam.
Remélem összejön mindenkinek!:)
Nekem sem jött még meg. Várok még 3 napot, tesztelek, ha negatív, akkor már esélytelen, mert két hete, hogy utoljára együtt voltunk. (elutazott a férjem.)
Nagy drukk!!
második vagyok, akkor sem esélytelen, mert van akinek lassabban termelődik a megfelelő HCG:)
Megy a drukk!
Hajrá!
Én most teszteltem, negatív. Pedig nem jött meg. 38.napon vagyok.
Úgy látszik, semmi rendszeresség nincs benne..
Nekünk ebben a hónapban már tuti nem sikerült.:(
Elsőnek drukkolok, majd írj!:)
sziasztok! csatlakozhatok? én keddre nem vártam, eddig nem is jött. 32. naposak általában a ciklusaim, így ma vagyok a 35. napon.
igazából csak annyi tűnt fel a páromnak, hogy milyen rég óta engedem, hogy gyűrje a ciciket, mert ált. mensi előtt már egy héttel nem engedem hogy hozzáérjen. tehát most semmi jel semmire, viszont tegnap el kezdem érezni a hasamat. kedd és csütörtök negatív teszt. a hasfájás ellenére ha vasárnapig nem jön meg akkor hétfőn teszt. szurkolok mindenkinek!
Második vagyok és megjött 35. napra:)
Mindenkinek további sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!