Ha sikerült teherbe esnem, akkor az elkövetkezendő napokban milyen tüneteket "kellene" éreznem?
Úgy isten igazából a 6. hétig semmi különöset- a 6. héttől szokott ugyanis egy némely leendő anyukánál rosszul lét,este sűrűbb wc-re menetel... stb lenni,de előfordul,hogy pl. a sűrű esti pisilés,vagy akár nap közben is, már a nem várt előtti pár napban "jelzi" a kicsi életet,amely fogant.
Nekem a 3. pozitívan végződő terhességnél volt az,hogy pár nappal (3-4) a fogantatás után,1 héttel a nem várt előtt kellett esténként sűrűn wc-re mennem.
Az utolsó spontánnal végződő terhességnél pedig a nem várt előtt pár nappal-és utána is- az étvágyam változott meg,egy zsömlét 2 napon át próbáltam megenni (elvünk a spórolás,nincs pocséklás!!),de nem ment le a zsömi!
Sok sikert!!!!!
Üdv:3 lányos
Az éjjel jutott az eszembe,hogy mielőtt pozitívat teszteltem utóbb (2011 január első napjaiban,a nem várt előtt 1 nappal),akkor előtte pár nappal egyik éjjel egy pozitív teszttel álmodtam,másik nap pedig álmomban éreztem magzatmozgásokat,lenéztem,és hatalmas a baba mozgásától hullámzó pocakom volt :-)
Üdv:3 lányos
Nincs mit! Ja,jut is eszembe: úgy a beágyazódás környékén- a nem várt előtt 4-5 nappal "meg fog jönni" érzésem volt!
Szorítok!!!
Üdv:3lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!