Ki milyen hamar észlelt első ízben terhességre utaló tüneteket és melyek voltak ezek?
Nekem a kisfiamnál a pozitív tesztig abszolút semmi tünetem nem volt. Kb 5 hetesen kezdett fájni a cicim (de akkor durván), ez is csak egy hétig tartott. :) Szerencsés típus vagyok. :)
Azóta volt még egy terhességem, ott sem volt semmi tünet. (de az sajnos missed ab-al végződött)
A szokásos, mindjárt megjön érzés. Csak az volt a furcsa, hogy állandóan reszketek, pedig soha nem voltam fázós. Változó a ciklusom, nem volt feltünö, hogy késik.
A 31. napon délben a 10es teszt egyböl egyértelmü pozi lett:)
Menses elotti napokban meg volt duzzadva a mellem, a férjem is megjegyezte. Rá vagy 2 napra csináltam tesztet, ami nagyon halvány volt. 6 hetesen kezdtem durván hányni egszen a 16. hétig. Semmi sem fért belém. Volt olyan, hogy este 7-kor már lefekudtem aludni nyáron. Nagyon érzékeny voltam, mindenen sírtam egész terhesség alatt.
1 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!