Csak a terhesség okozhatja ezeket a tüneteket? (tovább lent)
Szia !
Velem is hasonló a helyzet. November 13. - án volt meg utoljára a menzeszem. A menzesz elmúlása után november 20. - tól egy hétig fehér bő folyásom volt és iszonyatosan kezdett fájni a derekam, rá pár napra fájni kezdett a cicim, ami még a mai napig is tart.
Azonkívül én is nagyon fáradt vagyok, éjszaka úgy alszok mint akit fejbevágtak.
Én december 10.- re nem várom.
Úgy gondoltam, hogy megvárom a 10. - ét és ha nem jön meg akkor pár napra rá, max. egy hétre rá csinálok egy tesztet.
Szia!
Tapasztalatból írom hogy: TESZT!!
Csak a teszt add neked megnyugtató választ, még ha lehangoló is ha negatív lesz - én is mindíg tiszta depi vagyok utánna - de legalább tudod hogy mi van és nem kell találgatni.
Nekem is volt már hogy, össze-vissza hánytam, émelyegtem, mell nagyobbodás, meg minden ...és puff megjött:((
Volt hogy tiszta terhességi tüneteim voltak, nega teszt..rá másfél hétre meg is jött:(
Szóval nem lehangolni akralak, de egy TESZTet mindenképpen kell hogy csinálj, mert annak sincs sok értelme hogy beleéled magad valamibe ami nincs is ott:(
Ha meg mégis összejött, akkor elöbb örülhetsz neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!