Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak a terhesség okozhatja...

Csak a terhesség okozhatja ezeket a tüneteket? (tovább lent)

Figyelt kérdés
november 13.-án volt utoljára vérzésem és nem volt olyan megszokott csak pár napig tartott és nem is volt olyan sok. azóta viszont olyan mensi szerű érzésem van a derekam környékén és a cicim is telt lett. kb 15.-től tompán fáj a fejem és émelygek is a gyomorsavam pedig nagyon durva. 11 12 órákat alszom.
2011. dec. 1. 11:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy úgy fel vagyok fújódva és ritkábban járok a mellékhelységbe is.
2011. dec. 1. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán csinálnod kellene egy tesztet.
2011. dec. 1. 11:24
 3/5 A kérdező kommentje:
hát gondoltam rá én is csak annyiszor volt már nega hogy megvárnám a következő mensi időpontját és akkor csinálnék ha nem jön meg.
2011. dec. 1. 11:43
 4/5 anonim válasza:

Szia !

Velem is hasonló a helyzet. November 13. - án volt meg utoljára a menzeszem. A menzesz elmúlása után november 20. - tól egy hétig fehér bő folyásom volt és iszonyatosan kezdett fájni a derekam, rá pár napra fájni kezdett a cicim, ami még a mai napig is tart.

Azonkívül én is nagyon fáradt vagyok, éjszaka úgy alszok mint akit fejbevágtak.

Én december 10.- re nem várom.

Úgy gondoltam, hogy megvárom a 10. - ét és ha nem jön meg akkor pár napra rá, max. egy hétre rá csinálok egy tesztet.

2011. dec. 1. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Tapasztalatból írom hogy: TESZT!!

Csak a teszt add neked megnyugtató választ, még ha lehangoló is ha negatív lesz - én is mindíg tiszta depi vagyok utánna - de legalább tudod hogy mi van és nem kell találgatni.

Nekem is volt már hogy, össze-vissza hánytam, émelyegtem, mell nagyobbodás, meg minden ...és puff megjött:((

Volt hogy tiszta terhességi tüneteim voltak, nega teszt..rá másfél hétre meg is jött:(

Szóval nem lehangolni akralak, de egy TESZTet mindenképpen kell hogy csinálj, mert annak sincs sok értelme hogy beleéled magad valamibe ami nincs is ott:(

Ha meg mégis összejött, akkor elöbb örülhetsz neki:)

2011. dec. 1. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!