Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesseg okozhatja a majdnem...

Terhesseg okozhatja a majdnem megjon erzest?

Figyelt kérdés
a pe-m 3an volt,egyutt is voltunk,17en kene megjonnie remelem nem fog,de a derekam es ahasam tegnap este ota majd le szakad es ugyerzem megakar jonni.a hom lassan de emelkedik ,a mellem csak nyomasra erzekeny.azert lehet a baba jele is ez az erzes?
2008. jan. 8. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia.szerintem lehet.én pont ugyan ezeket érzem + nem bírom a kávé szagát.tegnap csináltam egy tesztet halvány két csík volt.várd meg a mensi idejét és csinálj egy tesztet.van akinél már a mensi előtt 1-2 nappal kimutatja.próba szerencse.szorítok!!!
2008. jan. 9. 00:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen, lehet terhesség jele. Nekem is volt ilyen érzésem, pedig nekem a mensimet nem jelezte előre ilyen jellegű érzés sosem. Ne aggódj, ezzel minden rendben van. Várd meg a mensi napját, ami remélhetőleg nem fog megjönni és csinálj egy tesztet. Addig is vigyázz magadra, magatokra. Pihenj, amennyit csak tudsz! Sok sikert!!
2008. jan. 9. 05:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, nekem okozza. Ez méhed tágulását jelzi. (bár lehet a mensi előjele is a te esetedben) Türelem. Ne akard erőszakosan, majd ha itt lesz az ideje, összejön! Sok sikert!
2008. jan. 9. 08:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet,de ez inkább már mensi kimaradás után jellemző.Lehet hogy erősebb peteérésed volt,ezért fáj jobban,meg nagyon rákoncentrálsz.De azért hajrá!
2008. jan. 9. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!