Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség okozhatja vagy nem?

Terhesség okozhatja vagy nem?

Figyelt kérdés
A problémám a következő..2 hete véletlen folytán nem védekeztünk a barátommal..Rá 4 napjára barnás folyásom volt és nagyon fájt a hasam.Ez el is múlt 3-om nap után..Most meg késik 4 napja már a mensim,és 2 napja az illatoktól hányinger kínoz.Okozhatja ez az is h csak meg akar jönni?A mellem nem feszül s nem is fáj.De a hasam meg nagyon feszül :/ (25L)
2011. okt. 13. 11:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Vegyél tesztet és kiderül, amúgy lehet hogy terhes vagy mert kb. középidőben történt a dolog.
2011. okt. 13. 12:03
 2/20 anonim ***** válasza:
Akár okozhatja is, de a legegyszerűbben úgy tudod meg, hogy leszaladsz egy drogériába/patikába és veszel egy tesztet. Az már valszeg kimutatja, ha terhes vagy és legalább nem tipródsz tovább.
2011. okt. 13. 12:04
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Veszek is egy tesztet!Tegnap este a barátom már azzal viccelt hogy jön a gólya,pedig én még nagyon nem akarnám :(
2011. okt. 13. 12:08
 4/20 anonim ***** válasza:
Nem akarod a babát... akkor miért nem gondoltál erre elöbb? Mondjuk akkor amikor véletlen folytán nem védekeztetek...
2011. okt. 13. 13:28
 5/20 anonim ***** válasza:
Azért majd megírod, hogy mi lett a teszt eredménye?
2011. okt. 13. 14:15
 6/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is tesztelj, mostmár kimutatja. Amúgy ha most megúszod, akkor legközelebb az ilyen véletlen nemvédekezés után inkább vegyél be eseményutánit. Mi is voltunk egyszer így, egyszer nem védekeztünk, és pont a középidőmben. Tanakodtunk is, hogy mi legyen, végül én nem vettem be 72 órásat, mert úgy voltunk vele, hátha nem lesz semmi, de ha mégis jön, akkor szeretettel várjuk. Jött is. :) De ha nagyon nem akartuk volna, és tudtuk, hogy úgysem tudnánk bevállalni, akkor mindenképp elmentem volna tabiért.

Szóval simán lehet, hogy terhes lettél. Amúgy a mensid pontos szokott lenni? Írd majd meg az eredményt.

2011. okt. 13. 14:33
 7/20 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet..a második csík elég halványan kijött fehérben..nem tudom ezt most hová tenni. xĐ
2011. okt. 13. 17:11
 8/20 anonim ***** válasza:
A halvány pozitív is pozitív ha még vársz pár napot és akkor tesztelsz akkor már erősebb lesz. Én is így voltam
2011. okt. 13. 19:30
 9/20 anonim ***** válasza:

Hát ez bizony akkor terhesség. Nekem mind a kettő lányom olyan halvány volt, hogy azt hittem csak látni akarom a 2. csíkot...de ott volt és most itt vannak :)

Gratulálni még nem akarok...gondolkodtatok hogy mi lesz ha terhes leszel? Megtartjátok?

2011. okt. 13. 19:45
 10/20 anonim ***** válasza:
Fehérben jött ki? Nem rózsaszínes? Mert akkor az lehet szellemcsík is. A halvány csík is csík, de ha csak fehér, vagy szürkés, akkor az inkább szellemcsík-szerü. Ismételd meg 1-2 nap múlva reggeli első vizeletből.
2011. okt. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!