Terhesség okozhatja vagy nem?
Szerintem is tesztelj, mostmár kimutatja. Amúgy ha most megúszod, akkor legközelebb az ilyen véletlen nemvédekezés után inkább vegyél be eseményutánit. Mi is voltunk egyszer így, egyszer nem védekeztünk, és pont a középidőmben. Tanakodtunk is, hogy mi legyen, végül én nem vettem be 72 órásat, mert úgy voltunk vele, hátha nem lesz semmi, de ha mégis jön, akkor szeretettel várjuk. Jött is. :) De ha nagyon nem akartuk volna, és tudtuk, hogy úgysem tudnánk bevállalni, akkor mindenképp elmentem volna tabiért.
Szóval simán lehet, hogy terhes lettél. Amúgy a mensid pontos szokott lenni? Írd majd meg az eredményt.
Hát ez bizony akkor terhesség. Nekem mind a kettő lányom olyan halvány volt, hogy azt hittem csak látni akarom a 2. csíkot...de ott volt és most itt vannak :)
Gratulálni még nem akarok...gondolkodtatok hogy mi lesz ha terhes leszel? Megtartjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!