Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség okozhatja vagy nem?

Terhesség okozhatja vagy nem?

Figyelt kérdés
A problémám a következő..2 hete véletlen folytán nem védekeztünk a barátommal..Rá 4 napjára barnás folyásom volt és nagyon fájt a hasam.Ez el is múlt 3-om nap után..Most meg késik 4 napja már a mensim,és 2 napja az illatoktól hányinger kínoz.Okozhatja ez az is h csak meg akar jönni?A mellem nem feszül s nem is fáj.De a hasam meg nagyon feszül :/ (25L)
2011. okt. 13. 11:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csináltam még1-et s bizony halvány rozsaszín de alig látszik..Hogy meg e tartjuk?Nem tudom a legnagyobb gond hogy meg se merem a páromnak mondani xĐ De ha elvetetem a háta mögött akk megy elétre megutál ha rá jön :(
2011. okt. 13. 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Bár a te döntésed még akkor is ha a párod háta mögött elveteted a babát, de ha elfogadsz egy tanácsot akkor arra kérlek, hogy mond meg neki. Joga van tudni szerintem és neked is könnyebb lesz A döntést (bármelyik is legyen az) meghozni.
2011. okt. 13. 21:09
 13/20 A kérdező kommentje:
Hétvégén nála leszek ha minden igaz s akkor megbeszélem vele..Bár nagyon féllek megmondani neki :S Hogy lehettem ekkora marha istenem :(
2011. okt. 13. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
majd beszámolsz a döntésedről? Már ha úgy gondolod, persze megértem, ha nem akarsz erről többet ide írni azt is.
2011. okt. 13. 22:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen beszámolok róla hogy mit is döntünk :) De majd hétvégén ha tudtam vele négyszemközt beszélni.Ilyet chaten nem jelent be az ember..Kezdek optimista lenni,lesz ami lesz alapon
2011. okt. 14. 00:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne félj elmondani neki, a döntésben pedig sokat segíthet. Barátnőméknél is pont így volt, bár ők már együtt éltek, de gyerek szóba se került, és azt gondolta, hogy a párja nem is akar majd soha. Aztán egyik hónapban késett, és csináltak tesztet. Negatív lett, de akkor azt mondta a srác, hogy örült volna a pozitívnak...Következő hónapban már élesbe mentek. :) Szóval meglepőek tudnak lenni. Ezt a döntést együtt kell meghoznotok, és neked is sokkal jobb lesz, hogy nem egyedül viseled el ezt a terhet. Én is várom a beszámolót. Sok sikert!
2011. okt. 14. 10:03
 17/20 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki elvetetem.Ugyan is az én drága párommal nem lehet normálisan semmit megbeszélni.Meg se tudtam neki mondani mert valaki állandóan a nyakunkban lógott.Hol az egyik haverja hol a másik.
2011. okt. 17. 13:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia! A te döntésed de ne a háta mögött.... az annyira gusztustalan... de ez persze az én véleményem
2011. okt. 17. 23:41
 19/20 A kérdező kommentje:
Már tudja és le se ****-ja...Sőt szakított is velem
2011. okt. 19. 16:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy így alakult.
2011. okt. 19. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!