Ki nem várja a napokban?
Figyelt kérdés
Éreztek már valamit?És mikorra nem várjátok?2012. dec. 21. 10:28
1/6 Papajácsja válasza:
Én 27-28.-ra nem várom émelygésre kelek 2 napja és néha egy kis szurkálást érzek a hasamba.... nem akarom magam elbízni de szeretném ha összejönne.
2/6 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mikorra várom teljesen tanácstalan vagyok hogy mikor volt a pé. így nem is tudom hogy mikorra várom :(
2012. dec. 21. 10:56
3/6 Papajácsja válasza:
mikor menstruáltál utoljára? annak az 1. napjától számított (általában) 28 nap de van akinek ennél rövidebb vagy hosszabb is lehet a ciklusa
4/6 A kérdező kommentje:
hát nekem mikor mennyi!
én mindig a pé től számítva tudom kb hogy mikor kell meg jönnie! pé től 14 napra szokott!
2012. dec. 21. 12:44
5/6 anonim válasza:
Hát, ha a peteéréstől számítva mindig 14 napra jön meg, akkor szerintem ez elég ígéretes. Már régen túl vagy rajta. Miért nem csinálsz egy tesztet? A görbéd is szép, szépen fent van a hőd. Honnan tudod, hogy nem vagy terhes? :-) Szerintem tesztelhetsz nyugodtan!! Holnap nem tudsz tesztet venni?
6/6 A kérdező kommentje:
Van tesztem! de azért nem akarnék mert páran azt monták ismerősök hogy mivel le esett 36.3 ra ezért nem akkor volt pé! pedig amugy én is azt mondanám hogy terhes vagyok! :)
2012. dec. 21. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!