Van, aki a napokban nem várja? Mit éreztek?
én nem is várom, meg várom is.
volt egy felelőtlen, de nagyon jó észjakánk, a napokban fogok tesztet venni, h kiderüljön lett-e belőle valami. kiszámoltam, h "oroszlán" lenne a pici (akárcsak a papa meg a mama) ha úgy alakult. nagyon örülnénk a váratlan jövevénynek, de alaposan fel is forganá az életünket az esemény. egyik nap beleélem magam az anyaságba, másik nap ráparázok, h nem állok készen.
Te miért írtad a kérdést, mit érzel?
Szia! Én hétfőre nem várom! Jelenleg, ugyanazt értem, mint az 1. terhességemnél! Ott nagyon hamar megéreztem, attól függetlenül, hogy a teszt csak másfél hét késés után mutatott valamit! Más a közérzetem, sok krémes folyásom van, enyhén görcsölök, és a mellem nőtt 1 méretet! 5. dpo-n vagyok!
Tudom igen rövid a luteális szakaszom! :D
sziasztok!
Én is holnapra nem várom.3napja enyhe görcseim vannak,kis cici fájással,viszont rengeteg krémes nyákom van.Hát nem tudom.A remény hal meg utoljára.
Sziasztok!
Én mára nem vártam, de már nagyon hamar éreztem, hogy nem kell várnom. Nem tünetem volt, csak éreztem. Nemvárt előtt 6 nappal töltöttem a 30-at... És kaptam egy iszonyú halvány pozitív tesztet.... Azóta már erősebb, mint a kontroll csík! Pedig még csak most kéne kezdenem észrevenni...
Még nem hiszem el, fantasztikus álom....
20:22 gratulálok.
Mindenkinek pozitív tesztet kívánok!:)
Nekem még nincs semmi:)
Sziasztok! Én vasárnapra nem vártam! Tegnap csináltam egy +++ tesztet! :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Itt van a kép is! :D
Gratulálok a pozi teszthez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!