Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki a napokban nem...

Van, aki a napokban nem várja? Mit éreztek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia , én hétföre nem várom de, már 3 napja megjön érzésem van pedig soha nem szokott az lenni.Azért még bizakodok addig mig nem jön meg
2012. nov. 17. 17:13
 2/7 mmT ***** válasza:

én nem is várom, meg várom is.

volt egy felelőtlen, de nagyon jó észjakánk, a napokban fogok tesztet venni, h kiderüljön lett-e belőle valami. kiszámoltam, h "oroszlán" lenne a pici (akárcsak a papa meg a mama) ha úgy alakult. nagyon örülnénk a váratlan jövevénynek, de alaposan fel is forganá az életünket az esemény. egyik nap beleélem magam az anyaságba, másik nap ráparázok, h nem állok készen.

Te miért írtad a kérdést, mit érzel?

2012. nov. 17. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én hétfőre nem várom! Jelenleg, ugyanazt értem, mint az 1. terhességemnél! Ott nagyon hamar megéreztem, attól függetlenül, hogy a teszt csak másfél hét késés után mutatott valamit! Más a közérzetem, sok krémes folyásom van, enyhén görcsölök, és a mellem nőtt 1 méretet! 5. dpo-n vagyok!

Tudom igen rövid a luteális szakaszom! :D

2012. nov. 17. 18:23
 4/7 csumpi80 ***** válasza:

sziasztok!

Én is holnapra nem várom.3napja enyhe görcseim vannak,kis cici fájással,viszont rengeteg krémes nyákom van.Hát nem tudom.A remény hal meg utoljára.

2012. nov. 18. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én mára nem vártam, de már nagyon hamar éreztem, hogy nem kell várnom. Nem tünetem volt, csak éreztem. Nemvárt előtt 6 nappal töltöttem a 30-at... És kaptam egy iszonyú halvány pozitív tesztet.... Azóta már erősebb, mint a kontroll csík! Pedig még csak most kéne kezdenem észrevenni...

Még nem hiszem el, fantasztikus álom....

2012. nov. 18. 20:22
 6/7 csumpi80 ***** válasza:

20:22 gratulálok.

Mindenkinek pozitív tesztet kívánok!:)

Nekem még nincs semmi:)

2012. nov. 19. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én vasárnapra nem vártam! Tegnap csináltam egy +++ tesztet! :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Itt van a kép is! :D

Gratulálok a pozi teszthez!

2012. nov. 24. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!