Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a napokban nem varja?

Van aki a napokban nem varja?

Figyelt kérdés
esetleg van mar valakinek halvany pozitiv tesztje?
2011. ápr. 11. 10:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
én mára, eddig semmi jele, tegnap volt egy negatív tesztem, de reménykedem ;)
2011. ápr. 11. 10:36
 2/16 anonim ***** válasza:

Én csüt-péntekre nem várom...

És még nem teszteltem.

Néhány tünetet érzek, pl alhasi fájdalom (mensi szerű, de kicsit enyhébb) a 6. dpo-n és utána a 10. dpo-tól, 4 napja érzékeny mellek....

2011. ápr. 11. 10:37
 3/16 anonim ***** válasza:
mára nem várom, még semmi jele. Szombati teszt negatív, időn túl halvány csík. Ma reggel hányinger. Ha nem jön meg ma v. az éjjel, holnap reggel tesztelek.
2011. ápr. 11. 10:46
 4/16 anonim ***** válasza:
A hét vége felé (péntek-szombat) nem várom, rem.nem hiába...:)
2011. ápr. 11. 11:05
 5/16 anonim ***** válasza:

Péntekre nem várom.

Ovuláció utáni 8. napon volt egy kevés halványbarna pecsétem, aztán az elmúlt.

Ma, vagyis ovuláció után 10 nappal, megemelkedett a hőm 36,9-ről 37,1-re. Többféle babára vonatkozó tünetem volt már. És képzeljétek, most, hogy így megemelkedett a hőm, elkapott egy teljes nyugodtság érzett, meg is lepődtem rajta, miért vagyok így ellazulva, meg ilyen erőtlenség érzetem van és eközben elkezdett szivárogni belőlem piros vér, de még eddig nem sok és pár kis darabka is van benne. Most nagyon meg vagyok ijedve, hogy mégis mi a fene történik velem, hiszen 4 napom van még a mensimig, és nem értem, ez micsoda??? Mindig pontosan szokott megjönni, csak a múlt hónapban jött 1 nap késéssel. Semmit nem szedek, ami most be kavart volna! MI EZ AZ EGÉSZ, MEG TUDJA NEKEM MONDANI VALAKI? Nagyon aggódom!!! :(((

2011. ápr. 11. 11:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Még azt hozzátenném, hogy semmilyen görcsölésem nincsen, ilyen nyugodtság uralkodik rajtam, amit még sose éreztem. Úgy érzem már magam, mint valami földönkívüli...
2011. ápr. 11. 11:24
 7/16 anonim ***** válasza:

én csütörtökre nem várom, tegnap teszteltem egy negatívat. Szinte semmi tünetem nincs, csak az hogy óránként járok pisilni, a mellem is érzékeny kicsit, de ez van mikor jelentkezik van mikor nem mensi előtt, így erre nem lehet alapozni. Remélem azért nem jön meg. :)

Drukkolok mindenkinek, meg persze magamnak is :)

2011. ápr. 11. 13:00
 8/16 anonim ***** válasza:

szia, ha nyugtalanít a vérzés, írjál neki:

[link]

s ő megmondja, el kell-e menned dokihoz, vagy normális jelenség...

2011. ápr. 11. 13:39
 9/16 anonim ***** válasza:

igen, itt vagyunk egy páran, akik mostanában nem várják, én vagyok a kérdező.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. ápr. 11. 13:45
 10/16 anonim ***** válasza:
első vagyok, nem bírtam kivárni a reggelt, clearblue-val halvány poz., egyelőre alig akarom elhinni! ;) (azért még holnap vagy holnapután csinálok 1x, hogy erősödik-e)
2011. ápr. 11. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!