Talán most sikerült? Ki nem várja a napokban?
Figyelt kérdés
A mellem érzékeny nagyon, de eddig ilyen nem volt....az első terhességemnél meg a mensi kimaradás mellett más jel nem is volt.
Most picit reménykedem, h összejött a tesó...a mult havi ciklusom 33 napos volt, most a 31. napon vagyok.
2010. dec. 27. 18:18
1/7 anonim válasza:
Én 31-re nem várom de még semmit sem érzek.
2/7 anonim válasza:
mára nem vártam. és nem is jött :)
3/7 anonim válasza:
én is 31-re nem várom, de nekem a Choragon meg a Clostilbegyt ki tolja, szóval inkább másodika:-)))
4/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szurkolok!
2010. dec. 28. 17:35
5/7 anonim válasza:
"mára nem vártam. és nem is jött :)"
csajok, pozit teszteltem!!!!!!!!!!! :)
6/7 anonim válasza:
Én holnapra nem várom. a mai tesztem negatív, így szerintem meg is jön, bár reménykedek még...
7/7 A kérdező kommentje:
...nekem mára megjött:(
De legalább már normális ciklusaim vannak...kicsit felborult miután nem szedtem a foggátlot- már 48 napos ciklusom is volt.
De elkezdtem a cickafark teát inni, és most 33, ill 31 napos lett a ciklusom:)
Nagy gratula a pozitivat tesztelőnek!!
2010. dec. 29. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!