A napokban nem várja valaki? Mi újság?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 11:43
1/7 anonim válasza:
Szia!Én mára vagy holnapra nem várom.Fáj a mellem de csak érintésre.Eddig úgy is szokott ha nem érek hozzá!Te hogy vagy?Tünetek?Mikor tesztelsz?
2/7 A kérdező kommentje:
Tegnapra nem vártam, a tüneteim: hányinger, mellfeszülés. De ennyit még késhet. Talán holnap tesztelek, ha jól alakulnak a dolgok.
2009. júl. 20. 11:56
3/7 anonim válasza:
Korai holnap a tesztelés,nekem 4 nap késésnél még neg.volt és a 6-ik napon már poz.volt.semmi ünetem nem volt csak fájtak a melleim és olyan érzés volt mintha bármelyik percen megjönne.De nem jött meg.Sok sikert nektek.
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet, de az előző terhességemnél már a nemvárt napján kimutatta. Majd kiderül.
2009. júl. 20. 12:18
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is olyan érzés, lehet, hogy tényleg megjön.
2009. júl. 20. 12:19
6/7 anonim válasza:
Nekem is holnap nem kéne, hogy megjöjjön, de semmi. A hét végén kicsit görcsöltem, de az is elmúlt. Hőm 37, talán picit duzzadtabbak a melleim, mintha tömörebb lenne. Remélem baba lesz mert iszonyúan szokott fájni már ilyenkor a mellem, és 2 nappal előtte már barnázok. Péntekig várni akarok a teszteléssel.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem megjött, de nektek szorítok!
2009. júl. 20. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!